Htc_snn Oguzhanberraselina çok zorlanıyorum ben ya 36+4 olduk nefes almak zor, yürümek zor halbuki kilo problemim yok ama çok zorlanıyorum bebekte sancı gözüktü ama açılmam ve bende sancı yok o yüzden doktor kesin bişey demedi doğum için
Hakanbuse Oguzhanberraselina 35+6 27 temmuz görünüyor ama erken doğum riskim vardı onu atlattık çok şükür ara ara yalanci sancilarim oluyo kasiklarimdan giriyo dogurcam saniyorum o anda
Zeynepppp23 Oguzhanberraselina 36+2 Şuan doğum ne zaman olur bilmiyorum normal istiyorum ama çatı muayenesi falanda yapılmadi normal doğum yapabilecek miyim onuda bilmiyorum öylece bekliyoruz 🙄😂
Serobebis Mihribanalp33 benimde 7temmuz 38+2 de olmus olacak erken mı dıye tedırgınım senın kac haftalık oluyor tam olarak
Mervee3831 Serobebis erken degıl canım benm 2 kızımda 38 haftalık doğdu herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür
Mihribanalp33 Serobebis 38 hafta olacak sizin daha iyi bize göre doktorum erken demedi zamanlı olacak dedi gelişim olarak ta 1 hafta önden gidiyoruz belki onla alakalı olabilir sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde 🤲🎈
Ayse34 Oguzhanberraselina kanımdaki enfeksiyon ve böbrek büyümesinden dolayı inşallah küvezlik bi durum olmaz
Tugcesznnnn Benim de 7 Temmuz sonrasın da 10 gün sağlık ocakları kapalı topuk kanı testinin tekrarını Nasıl yapacaksınız acaba
Serobebis Tugcesznnnn Bende tatilin birleştiğini duyunca Tugcesznnnn Suan benide aynı stres sardı🙄 ne olacak bılmıyorum ozel hastaneler de falan yaparşar mı acaba
Betullyillmazx Yaşam savaşı veriyorum 🥲 doğurmak istiyorum artık 🥲🥲 4 temmuz da gün verecekmis doktorum bilmiyorum 36+6 yım❤️