Tusero Oguzhanberraselina kasmadığın zaman bide doktorun nazikse sorun olmuyormuş genelde korktuğum kadar değilmiş diyenler oluyor bende korkuyorum inşallah bende korktuğum kadar değilmiş derim rahat geçer
Hakanbuse Oguzhanberraselina doktorum 34 dü gördük bundan sonrası onemli değil demisti 36 yi gorduk cok sukur artik doguruyim istiyorum
Zeynepppp23 Oguzhanberraselina 36+2 Şuan doğum ne zaman olur bilmiyorum normal istiyorum ama çatı muayenesi falanda yapılmadi normal doğum yapabilecek miyim onuda bilmiyorum öylece bekliyoruz 🙄😂
Zeynepppp23 Oguzhanberraselina doktor 37.haftanda çatı muayenesi yaparım dedi cuma gidicem 36+5 oluyor yapar mi acaba yoksa bidahaki haftaki muayenemde mi yapar bilemedim🙄😂
-Hale- Oguzhanberraselina şuan 39 haftayım 7 temmuza kadar geldi geldi gelmedi suni sancı alcam olmazsa en son sezeryana🤦🏻♀️
eslemsi Oguzhanberraselina 13 temmuzda tam 38 hafta oluyorum. 13unden sonraya gun verecek doktorum bakalim haftaya gel gunu belirleyelim dedi
Mihribanalp33 Serobebis 38 hafta olacak sizin daha iyi bize göre doktorum erken demedi zamanlı olacak dedi gelişim olarak ta 1 hafta önden gidiyoruz belki onla alakalı olabilir sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde 🤲🎈