Hande123- TeoMom aslında yiyebilirsiniz,doktorum önerdi sonuçta,artık yumurtalar da denetlenerek marketlere geliyor,organik köy yumurtası yiyemiyoruz ne yazıkki,hepsi ilaçlı ve denetimli,tavuklar bile.
Hanzadebebek -MinikveAnnesi- ben sabah 6 da açlıktan uyanıyorum nasıl dayanıyorsun 😀 hayatımda açlıktan uyanacagım aklıma gelmezdi
-MinikveAnnesi- Hanzadebebek valla uykum herseye ağır basıyor tabi ileriki haftalarda ne olur bilemem 😂😂
Nsrn1 Hanzadebebek ben yüksek kilo ile hamile kaldığımı öğrendim ve hemen diyetisyenle görüşmeye başladım. İyi ki de başlamışım doktorum da diyetisyen kontrolü önerdi ben de zaten görüşüyorum diyetisyenle diyince en doğrusunu yapmışsın gebelik sonuna kadar mümkünse diyetisyen ile devam etmeni istiyorum dedi. Diyetisyenim yakın bir arkadaşım zaten o yüzden emzirme döneminde vs de devam edeceğim sütün kalitesini ve miktarını arttırmak için
Srfe -MinikveAnnesi- kuruyemiiş , yogurt bazen meyve ile soda ama onda da tuz kullanıyorum ve tuz tüketimine bir an önce engel olmam lazım 😞
Aysekalkan -MinikveAnnesi- valla mecbur saatleri takipliyorum mevye ile yiğit süt yada ayran asla meyveyi tek yemiyoruz süt urunlerinden biri mutlaka olcak yada yoğurt ceviz 4tane
Aysekalkan Aysekalkan ama bende şeker var Dr verdigi listeye uyuyorum ama hiç aciiyorum 3kilocuk aldım süper giridiyor
Aysekalkan @"-Minikve -MinikveAnnesi- Annesi-"#p22866934 tencere hiç atmıyorum herkez kendi tabağına atıyor az kaldı sabır
Nsrn1 Hande123- ben 93.11dim hamile olduğumu öğrendimde. Şu an 28+5im en son cumartesi günü tartıldım 92.9 du kilom.
Mikasaaa Valla kahvaltı yapmam 11 i buluyor. Yaptığım zaman da hayvan gibi yiyorum maaalesef. Öğlen acıkmıyorum o yüzden 😏 yeşil elmayı çok severim onu yiyorum ardından nesquikli süt yapıyorum içiyorum yarım litre kadar bira bardağında 😂 akşam da ne yemek yaparsan ondan yiyorum
menbesrun Ben 8+6 yım ve canım hiçbir şey istemiyor uyanınca kahvaltı etmek zor geliyor ite kaka mutlaka yumurtanın bir çeşidini peyniri mutlaka tüketiyorum ara olarak kuruyemiş o da altı fındık altı badem bazen ceviz, akşam yemeğinde midemin bulanıp hiç yiyemediğim de oldu ama et balık yemeye çalışıyorum yine, akşamda meyve yiyorum. Çok yemediğim için geceleri karnım gurulduyor bazen 😬 Ama kokuyor her şey ama her şey öğürtüyor beni. Ne zaman geçer 🥺
-MinikveAnnesi- menbesrun benimki 3. Aydan sonra hafiflemisti 4. Ayda da normale dönmüştüm tabi koku hassasiyeti ya da birseylerden tiksinme olabiliyor ama öyle olduğunda da kalıcı olmasın diye üsteletip zorla yemiyorum hicbirseyi. Merak etme basta hic gecmeyecekmis gibi geliyor bu sürec ama geciyor insallah sende de öyle olur 25+2 den yazıyorum bunları 🤗