Ebbruc Benjaminannesi yarabbi , Allah yardımcın olsun aşkım inşallah düzgün insanlara denk gelirsin de hayırlısıyla doğurursun
Benjaminannesi minik_koala_ve_annesi Allah bin kez razı olsun psikolojik olarak çok yıprandım etrafımda kim varsa beni yıprattı ilki sorunlu olmasaydı bu kadar gergin olmazdım sanırım
Anaadayi Benjaminannesi vay hayvanogli hayvan puuuuuh yasiklar olsun ver ismini cimere şikayet edelim ne olduğunu şaşırsin kekoli kıyamam sana 😅♥️
Benjaminannesi Anaadayi ahshaa Allah’ım ya sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsun şapşik 😁😁 doğum olsunda ondan sonra ismim gider Çatı muayenesi yaparken kolunu sokar yaratık 😂
Anaadayi Benjaminannesi hahahha ayiya dayı derken ben diye selfie çekersin 🤣 artık son 9 haydi bebisler firlatiyoruuummm tuttttt hddhhdhdhd
Benjaminannesi Sinem-123 evet 😁 burada herkesten çok soru soruyorum doktora valla adam geçen sefer artık doğur dedi 🤦
Nur123aa Benjaminannesi takma boşver ya salak şey bazı insanlar öyle korkutmayi seviyor dua et canım içini ferah tut bana da neler söylüyorlardı takmıyorum
Benjaminannesi Anaadayi 14 gün kaldı uygulamaya göre 😂 bitsin de gitsin artık görmeden büyütmek ne kadar zormuş kız 😂😩
Hira_46 Benjaminannesi kz ne kadar beklersen o kadar geçikiyor 😀😀 bnm bazen ağrım olunca derdik ha doğacak ha sancım oda bakıyorduk bişi yok doktora gidip geliyorduk günü zamanı gelince oluyor kizv
SutlacimiYedimmiBen Benjaminannesi bnmde ikinci hamileligimde doguma 4 5 gun kala bu akıntıdan olmustu doguma kadar sürmüştü aynen yumurtlama akıntısına benziyordu rahim agzi yumuşuyor ondan canım zaten kimisinde nisan böyle seffafta olabiliyor
Benjaminannesi SutlacimiYedimmiBen aaa öyle mi yani ben gösterdim bu çok şeffaf nişan şeffaf olmaz dedi ama yani baya sümüksü ve uzundu
SutlacimiYedimmiBen Benjaminannesi canım rahim ağzın yumuşuyor doğum yakındır 3 5 güne dogurursun kaç haftaliksin
Elif0080 Benjaminannesi üffff bu gereksiz konuşanlar hepimizi bıktırdı vallaa madem çok biliyormuş doktor burda yok bakamam niye demiş??