belmayamac benim de 29. Haftada bu kiloydu minyon olcak dedi ama 33. haftaya geldiğimizde 2300 gr iyi toparlamış dedi o süre zarfında çok su içip bol kiraz ve başka meyveler yemiştim ama şimdi yine kilo alımı yavaşladı genetik olabilir sıkmayın canınızı
Kaç haftadasınız bebeğiniz kaç kilo🥰🥰
Kubrayildizz aynn ya ama bana 10 gün geriden geliyor gelişimi dedi
Eda_buglemm bende aynı 😬
Beybileydi Ben de daha çok yemeye başladım en azından sürekli bişeyler atıyorum ağzıma ama bu mide bulantısı çok zorluyor beni. İnşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz
31+3 1.900 gr 42 cm 😂
29+5 haftalıkken 1565gr dı şuan 32+1 haftalık oldu çarşamba muayene var bakalım kaç kilo oldu ☺️🌸
Liva2013 maşallahh bebeğinizin kilosu çok güzel 👍🏻 Nasıl beslendiniz en çok neler tükettiniz bende 21 haftalık gebeyimde 😊
Oguzhanberraselina ayy masallah bende 35 haftamda gittim 2500 kiloydu gözüme zayıf geliyor
Oguzhanberraselina maşallah bacım kendinde kilo alıyomusun sadece bebekmi alıyo
Nejlafatih
36 hafta bir hafta önce 2500 Gr idi
Purall 36+3’te 3174 kiloydu şuan 37+2’yiz 🥹🫶🏻🐣
Yareniz canim valla yemek secmiyorum ne olursa yiyorum bol bol.sebze ve meyve tukettim 🤗😍
smallbaby canim 50 kg hamile kaldim 65 oldum son bi aydir almıyorum bebege gidiyor galiba yediklerim 15 kiloyla kapattim toplam diyebiliriz 😍
Gamzekya34 yok canim bence gayet normal bebisiniz hic öyle düşünme zaten son haftalar bebisler çok alıyormuş 🤗😍
21+2 440 gram 🥰
34+5 ve 2600gramız❤️
Nejlafatih ooo masallah