• Gebelik
  • Kaç haftadasınız bebeğiniz kaç kilo🥰🥰

melsedd bende eşimde 2 kilo üzeri dogmuşuz ilk ikizlerimde az kiloda dogmuştu bu nasıl oldu bende anlamadım ama muzu çok yiyorum 😅😅😅🤭🤭

Purall 25+5 te 1 kiloydu şimdi 29 haftalığız cuma gidicem almıştır heralde ❤️

Purall 27 haftalıkken 1170 gram di haftası ile uyumlu dedi şimdi 28+ 6 günlüğüz 10 gün haftaya gidicez tekrar bakalım kaç gram olmuş 😊

Benim bebeğim normal haftası adet günüme göre bugün 19+6 ama bugün gittiğim kontrolde 17+2 18+1 falan veriyor doktor haftasından biraz küçük gidiyor dedi ve 171 gram dedi size normal 19+6 göre 171 gram az mı yada kilo aldırmak için neler yapıyorsunuz doktor biraz minyon küçük gidiyor dedi bir sorun olup olmadığını haftaya detaylım var orda görücem ama korkuyorum…

Purall
    Bugün kontrolümüz vardı normalde 26. Haftadayız fakat bebeğim 27 ye girdi 1.216 gram olmuş🥰

Purall 24 iken gitimde 620 di bu 25 olduk yarın kontrolümüz var bakalım kilo almışmıyız haftası yakın olan veya bizden düşük olanların kilosu daha fazla az moralim bozuldu kilomuz düşük mü haftasına göre

belmayamac benim de 29. Haftada bu kiloydu minyon olcak dedi ama 33. haftaya geldiğimizde 2300 gr iyi toparlamış dedi o süre zarfında çok su içip bol kiraz ve başka meyveler yemiştim ama şimdi yine kilo alımı yavaşladı genetik olabilir sıkmayın canınızı

Beybileydi Ben de daha çok yemeye başladım en azından sürekli bişeyler atıyorum ağzıma ama bu mide bulantısı çok zorluyor beni. İnşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz

29+5 haftalıkken 1565gr dı şuan 32+1 haftalık oldu çarşamba muayene var bakalım kaç kilo oldu ☺️🌸

Liva2013 maşallahh bebeğinizin kilosu çok güzel 👍🏻 Nasıl beslendiniz en çok neler tükettiniz bende 21 haftalık gebeyimde 😊