belmayamac Beybileydi Ben de daha çok yemeye başladım en azından sürekli bişeyler atıyorum ağzıma ama bu mide bulantısı çok zorluyor beni. İnşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz
Kuu 29+5 haftalıkken 1565gr dı şuan 32+1 haftalık oldu çarşamba muayene var bakalım kaç kilo oldu ☺️🌸
Melikeyzc Liva2013 maşallahh bebeğinizin kilosu çok güzel 👍🏻 Nasıl beslendiniz en çok neler tükettiniz bende 21 haftalık gebeyimde 😊
Liva2013 Melikeyzc balık yapım ve vitaminlerimi hiç aksatmadım onun dısında her gün süt ve yumurta yedim günlük et balık beslenmeme devM ettim başka birsey yapmadım
Gamzekya34 Oguzhanberraselina ayy masallah bende 35 haftamda gittim 2500 kiloydu gözüme zayıf geliyor
Oguzhanberraselina Gamzekya34 yok canim bence gayet normal bebisiniz hic öyle düşünme zaten son haftalar bebisler çok alıyormuş 🤗😍
Glsn96 Gamzekya34 yok ya, benimki de 35 haftada 2.5 kiloydu, bence ideal, hem doğum daha rahat olur☺️
Oguzhanberraselina smallbaby canim 50 kg hamile kaldim 65 oldum son bi aydir almıyorum bebege gidiyor galiba yediklerim 15 kiloyla kapattim toplam diyebiliriz 😍
Gamze_07 Leyla1938 inanın ekstra hiç bişi yapmadım ama normal doğum düşünüyorum☺️🙈3,5 gibi olsa rahat doğum olur benim için🙈🥰
Oguzhanberraselina Yareniz canim valla yemek secmiyorum ne olursa yiyorum bol bol.sebze ve meyve tukettim 🤗😍