sedashn Babyhappyy ilk haftalarda mide bulantisindan pek yemek yenmiyor o süreçte bebek annenin depolarindan besleniyor diyorlar ama sonradan yani 14. haftadan sonra iştah açılmaya başlıyor istemsizce yemek istiyorsun ben de öyle oldu:)
Melikezturk Babyhappyy valla canım bende bilmiyorum ama doktorum yemek yiyemiyorsan meyve ye dedi dedim zaten onu rahat yiyebiliyorum bi 😊
Melhaercan En çok tükettiğm muzu balı cevizi sütü blendrdan geçirip hergün içiyorum 🙈tospik saglıklı olsun diye kilosu önemli deil rabbim saglık verdikçe kilosunuda alır dogumdan sonra 2500 idealim fazlası benşm için zarar 😄
Nily Serpiltunc muz uzum en cok yedigim. Sut yumurta ve bolca Su😀 herseyden tiksindigim icin bunlarla İdare etmeye calisiyorum. Bide yogurtla kasar peyniri
Mihribank Serpiltunc normalde nasıl besleniyorsam öyle devam ediyorum. Faydalı ama Kırmızı et yiyemiyorum mesela. Bebeğe kilo aldırıyor diye hergün muz, kaşar peyniri ve sade maden suyu tüketmeye çalışıyorum. Bebeğimin kilosu da önde gidiyor çok şükür🙏🏻
Maviii Kubravci etin çok pişmesi gerekiyor zaten, doktorlar bu konuda çok hassas canım, et kemikliyse eğer haşlamada yapıyorum haşlamanın içine patates-soğanda atarım güzel olur, haşlanmış etin suyu çok faydalı der eskiler 😊
Tugbamete Serpiltunc valla düzenli olarak hiç bişe tüketmiyorum malesef hatta böyle hergün yumurta kaşar meyve ceviz tüketenlere özeniyorum ben ne denk gelirse onu yiyorum bebeğim beslenemiyo sanıyodum ama 24 haftalığız bugün ölçüldük bebeğim 681 gr doktorum çok iyi dedi şükür 🙏🏻
Cans50 Tugbamete ben de düzenli hiç beslenemiyorum inş bebeğim sağlıkla normal kilosunda doğar çünkü beslenmem çok zayıf
burcugokhanberkecan bende cok ozeniorm ceviz sbzeler et vs yienlere ama kirmizi et yemiyorum ben hata dgru dzgn seyler yedgm bile sylenemz ne denk glrse ama peynir yogut yumurta kesinliklr yiorm heke sut hergun 2 3 bardak iciyorm sut bnm icin ask demek 29+2 hftadaiz 2 kilo aldm 27. haftada kntrole gtmstm 1033 gramdi oglus
Tugbamete Cans50 inşallah canım bide şöyle düşün hadi bizim durumumuz varda et kaşar balık tüketiyoruz yicek ekmeği olmayanlar var yoklukta açlıkta hamile kalıyolar bizim beslenemiyoz dediğimiz durumu doğurana kadar yaşıyolar yani çokta pinpiriklenmemek lazım aslında olduğu kadar ben gebeyken somon ve ceviz yemedi diye çocuğu gerizekalı olan yada kaşar yemedi diye bebeği zayıf doğan birini görmedim henüz