Necla06 Serpiltunc el yapımı inek peyniri, kaymak, yumurta, tereyağ, ceviz, yoğurt, kırmızı et çoğunlukla. Ve günlük kesinlikle meyve mevsimine göre.
Esracim Serpiltunc valla en çok meyve et yoğurt süt tukettim. Bakliyat hiç yiyemedim kokusundan dolayı yeni başladım yemeye. 32. Haftamdayim.
Maviii Serpiltunc Allah ne verdiyse 😊 ekstra şunuda yiyim bunu da yiyim demedim. et yedim bol bol o da bebeğe gitmiş 🤭😁
Necla06 Serpiltunc pekmezimiz daha dün kaynadı bakalım içmeye başlıcam artık. ☺️ Muz kilo aldırdığı icin iyi sanırım Tüketiyorum ama öyle sık değil.
Necla06 Serpiltunc normalde pekmez tüketirim bitmişti marketten de alma gereği duymadım. hazır ürün tüketmiyorum hamileliğimin basından beri.
Maviii Serpiltunc kırmızı et özellikle bir ara sürekli yedim kurban bayramıydı haliyle 😊 şimdi eskisi kadar peş peşe yemiyorum
deletedmom6295 Serpiltunc protein ve süt rünleri ağırlıklı besleniyorum. yetecek kadar da karbonhidrat kaynağı esmer ekmek
Maviii Kubravci etin çok pişmesi gerekiyor zaten, doktorlar bu konuda çok hassas canım, et kemikliyse eğer haşlamada yapıyorum haşlamanın içine patates-soğanda atarım güzel olur, haşlanmış etin suyu çok faydalı der eskiler 😊
Serii Hergün elma muz haşlanmış yumurta bunların haricinde hiç dikkat etmedim ne pişerse yiyorum bazen makarna bazen tavuk kurubakliyat
istanbulluanne Kırmızı et çok yiyorum, kıyma her yemekte. Balik haftada 1 kesin yiyorum.Süt çok içiyorum. Ama gelgelelm kahvaltilik pek sevmiyorum ve meyve yiyemiyorum 😒