despina234 Düzenli olarak her gün 1 bardak süt içiyorum.Et,ev yapımı yoğurt,peynir ve kaşar tüketiyorum.Meyve yiyorum mutlaka çeşitli meyvelerden.Ceviz yemeye çalışıyorum ama canım çok çekmediği için yiyemiyorum 😔 balık da daha fazla tüketmem lazım çünkü doktorum haftada 1-2 kez yemelisin dedi.
Buse_ Serpiltunc 6 aylığız en çok domates tüketiyorum elimde değil sürekli yemek istiyorum ve gebelik şekeri haricinde şimdiye kadar hiç bir sıkıntımız olmadı diyet yaparakda şekeri düşürdüm ilaç bile kullanmadım bütün testlerimiz hep iyi bence domates mucizevi birşey 😅
Feelina Hergün düzenli haşlanmış yumurta yoğurt süt mevsim meyvesi kesin alıyorum. Günlük diğer bakliyat vs ne pişerse ondan devam :)
asoplavix Genel olarak her gün yumurta yedim. Zaten hiç yemediğim kadar et yedim.🤦🏻♀️ İlk 3 ay ceviz tüketmeye dikkat etmiştim. Ayrana daha çok düştüm. Meyve yi de ara öğün olarak tüketiyorum. Onun dışında normal düzen
Harunnisa Serpiltunc ceviz yemeye calisiyorum zorla fazla sevmiyorumda pekmez hic yiyemiyorum onun haricinde kahvaltida haslanmis yumurta peynir kasar peyniri domates salata vs. Ara ogunde sut yogurt veya meyve degistirerek yemeye calisiyorum aksama kadar yemek meyve yogurt dönüşümlü insallah bebege yarar
Kuubbraa Vallahi yazılanları hayretle okudum maşallah amma boğaz varmış herkeste .. 12 haftalık hamileyim 10 haftama kadar kusmaktan boğazımdan zerre bişey geçmedi ki bırakın canım yemek çekmeyi yemekten tiksindim yeni yeni kendşme geliyorm çok şükür . Zaten 3 aya kadar tıka basa yemenin manası yok bebek anne depolarından yeterince besleniyo bebek aç kalsaydı afrikada okadar aç insanların topaç gibi çocuğu oluyo onlar beslenemezdi yani 😊 çocuk kilo alacak diye kendinizi şişirmeyin relax olun 😅
Feelina Kuubbraa olurmu bebeğin kiloları yarışcak burda doğumdan sonra " biiiiiz 3kilo 800 gram doğdukkk. Bizzzde 3kilo899 gram doğduk " falan ...😅
Rasev Herkesin hamileliyi farkli siz yiyemiyosaniz baskasida yemiyicek die biseyde yok her bebegin kilosuda ayni değil ve annenin beslenmesiyle bebegin kilo almasinin alakasi yok zaten aligi kadar aliyo