ppapatyaa adm bence en onemlisi istedigimiz konularimizi silebilmek yorumlari silmek ve engelleme ozelligi ben profil fotosu bile koyamiyorum o ayri
Pamusekerannesi adm tartışmaların büyüyüp küfür hakaret boyutuna varmasını engellemek adına kullanıcı engelleme özelliği mutlaka gelmeli.
Esrazoan Bir postu görmek ve takip etmek için illa yorum yapmak gerekiyor ya hani o şekilde değilde takip tuşu olsa bizde o postu takip edebilsek
tomurcukannesi deletedmom209 kız sonra millet orasını buraısnı çekip koymasın şuramda bu çıktı normalmi diye😄
deletedmom209 tomurcukannesi ahahah bi an aklıma geldi haklısın bende göbüşleri paylaşır aynı haftada olanlar kıyas yaparız diye düşünmüştüm. Ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini falan yapardık bana başka bi sitede yaptılar hepsi de bildi valla
Sulemrahkuzey deletedmom209 aynen bende başka sitede paylaştım böyle tahminlerde bulanmak güzel oluyor vakit geçiyor ama işin şeyini çıkaran olur mu bilemedim şimdi 😂😂
deletedmom213 deletedmom209 ahahahah Yok , güzel insanlarla arkadaslık edebiliriz :) Kafa dengi ilerde bebeklerimizlede ilgili şeyler paylaşabilceğimiz.. Tamamen iyi niyet düşündüm 😀😀😀
host3270 adm bildirim gelince sesli uyari olursa veya msj guzel olur. surekli girip bakmak ugrastiriyor.
Laurenkiz adm bebeğimizden mesaj geldiğinde arka planda kullanılan kalp atış sesini, mesajı okumak için uygulamayı açtığımızda da duysak ne mutlu oluruz :) Daha önce de talep etmiştim🙏🏼🙏🏼