cennetinsusu adm Bebeğin kaç aylık olduğu yazsa güzel olur. Hepimizin kafası karışıyor çünkü. Kaç günlük onun yanında kaç aylık olduğu da yazılabilir bence 🤗 bide aynı sohbetten 3/5 tane oluyor bi sohbet 1 kere olsa aşağıya inene kadar aynı sohbetler oluyor ve sıkılıyorum. Programdan çıkmak istiyorum bu sefer 😒 Bide sohbetin içine girip çıkınca sil baştan bütün konulara tekrar bakmak zorunda kalıyoruz. Yani en başa gidiyor. Nerde kaldıysak oradan devam etsek iyi olur 👌 👍
AytlKandemir adm uygulamada nick değiştirmek istiyorum ama olmuyor profil fotoğrafını değiştirmeye çalıştım dün sanırım 7-8 defa hata veriyor yeniden deneyin diyor maşallah güzel reklam almışsınız zırt pırt çıkıyor keşke uygulamanın algoritmasıylada arada ilgilenseniz
1850 Facebook , ınstagram gibi uygulamalarda hesabı komple silme ve dondurma var . Sizde bunun olmaması bence büyük eksiklik. Bütün fenomen uygulamalarda varken sizde niye yok. Bence sizde yapın
tomurcukannesi adm konu engelleme özelliği olsun. Engellenen konular çıkmasın tartışmalar kısmında. Kaynana koca ve aile sorunları için “-Aile”diye başlık olsun..
rileyss Yeni konu açılırken başlık yazarken aynı başlık daha önce açılmışsa o başlığa referans gösterilebilir. Arama özelliği çok iyi çalışmıyor oradaki deneyimi düzeltebilirsiniz. Bir kullanıcı adı aramak istedigimde bazen buluyor bazen yetkiniz yok diye uyarı veriyor.
GldenRzgarAkta adm 1- öZel mesaj kutusu 2- resim paylaşabilme özelliği 3 - profil bilgilerini düzenleyebilme 4 - kullanıcı şikayet etme 😘😘😘
tomurcukannesi deletedmom209 kız sonra millet orasını buraısnı çekip koymasın şuramda bu çıktı normalmi diye😄