SweetBaby adm Kesinlikle fotoğraf paylaşımı olsun sosyal anne tarzı bişey ben o sayfayı begenmıyorum pek hoşlanmadım sildim ana burda bu uygulamada instagram gibi fotograf paylaşalım begeni cevap yine olsun
Kenanizm18 Esrazoan mesela bu postun en üstüne gidin orjinal mesaj geliyor ya hemen orada takip et ve yıldız isareti cıkıyor.
SevcanahinBingl adm merhaba 1. üyelik silme islemi daha kolay olmalı 2. forumda bir konu okuyup geri dönemiyorum forumun en basına dönüyorum oysakı kaldıgım yerden devam edebilmeliyim
Emreda adm kesinlikle konu arama butonu olmalı ki eski konuları daha ayrıntılı bir şekilde görüp o konularda postlar açmayalım
Buenno 🔺Su yorum yazarken cikan reklamlara cozum bulunmali 🔺Resim yukleme ozelligi olmali 🔺yorum gizleme degil silme ozelligi olmali Ve bunlarin yapilmasi zor olmamali
Aysims Bildirim kesinlikle gelmiyo Profil fotosu eklenmiyor Arama kısmı bir çalışıyo bi çalışmıyo çok fazla hata var arada takılıp duruyo sinirlerim bozuldu artık bence yorum yaparken fotoğrafta eklenmeli emojiler falan olmalı
MeltemUar adm 3 gündür her açtığımda anında çıkan reklamlar soğuttu beni yoksa gayet iyi bir uygulamaydı noldu birden böyle acar acmaz neden reklam videosu çıkıyor anlamadım
33NAZ adm bence konu seçme başlığı olsun .. mesela kimisi kaynana postu sevmiyor o başlığı elesin .. ilgilendiği konuları seçsin anasayfasına o postlar çıksın 👍🏻
Mervecan adm çok fazla reklam geliyor. Lütfen bş çare. Foruma girmek istemiyorum tam konu okuyacam reklam , tam yorum yapacam reklam , uygulamayı açar açmaz reklam.
GulayKaya2152 Bence hamilelikte spor diye bir bölüm olmalı mesele hangi aylarda hangi hareketlerin yapıldığını gösteren bir bölüm olabilir böylelikle bizde evde daha rahat yapabiliriz
hayathayal Prof fotosu eklenmiyor. Çok reklam çıkıyor. Tlf sessizdeyken bile gece vakti.muzikli reklamlar cikiyor..
Merallalkuunal Amma çok reklam çıkıyor bu ara önceden böyle değildi reklamı kapata basmaktan yoruldum 😤