FiruzeAlagoz1207 Damla1995 kız niye böyle oluyor valla bende anneme diyorum ben yikayim sen dur diye belim çok ağrıyor ayakta duramıyorum ama sırf o köpüklü sunger için bulaşık yıkıyorum 😂😂😂
Damla1995 FiruzeAlagoz1207 benmde eşim sasiriyodu 😁😁😁 normlde yikamam biliyo ya kendi yikar yada derm makineye koy yada ben koyarim. Ama bu aserme yUzunden elimde yikiyodum bide agir agirr zamn kazaniyodum 😁😁
Elif0080 Bende arap sabununu yemek istiyorum 😂 önceden hiç sevmezdim kokusunu falan şimdi herşeyi onla yıkayasım geliyor bulaşıkları bile arap sabunuyla yıkıyorum 😍😂😂🙈
Damla1995 FiruzeAlagoz1207 benm 3.hamilelik bacim 😄 bu bahsettigim iksiinde gecerliydi. Suan beni ne bekliyo bilmiyorum 22 haftaligiz suan 😆😆
FiruzeAlagoz1207 alonee çok farklı bi duygu ya güzel kokan her şey parfüm falan değil ama böyle şeyleri yemek istiyoruz 😂
Minigim38 Demir eksikliğinden dolayı canın böyle saçma seyler istiyor doktorunla bi konus istersen. Marsmellow jelibon falan ye belki gecer😁
FiruzeAlagoz1207 Minigim38 canım eksiklik olduğu için günde iki sefer içiyorum ben demir hapını ama daha depoyu dolduramadım herhalde 😂
despina234 Benim de canım cif çekiyor 😂 demirim düşmüş bu aralar. Tahlil yaptırabilirsin belki senin de eksik vitaminin falan vardır 😊
FiruzeAlagoz1207 despina234 yazmıştım canım günde iki sefer kullanıyorum işte demir hapını sunger yemek istediğimi söylesem üçe çıkarır herhalde doktor 😂😂😂