FiruzeAlagoz1207 Kızlar çok zor bir durumdayım. Bulaşık falan yıkarken o köpüklü köpüklü deterjan kokulu süngere dayanamıyorum. Böyle bisey başına gelen var mı çok merak ettim gerçekten 😭😭😭😂
Deletedmom73711 FiruzeAlagoz1207 Benim canımda çamaşır suyu içmek istiyordu şaşırmam😂 Aman guzum sen yeme yine de
Damla1995 FiruzeAlagoz1207 evet ben deterjan ve cif kokusuna hayrandm yiyesim geliyodu 😁 normalde bulasik yikamayan ben bulasik ciksada yikasam diye bakardim vallahi dilimi degdirmisligim var korludn bisi falam olur die.ama hafika bisiydi tarifsiz yani o anki o yasdigimz sey 😁 ilk hamilelgimdede musluklara koyulan top naftalinlerden yemek isdiodum cok gzldi kokusu elime surup surup koklardim 😭
FiruzeAlagoz1207 Deletedmom623737 ya hiç sorma annemlerdeyim şimdi yeni sunger çıkartmış mutfağa zor duruyorum jxjendjdn
Babymomhappy Benim annem bana hamileyken kil yemiş sigara külü yemiş ama onlar bir nebze yenilir şeyler kuzum 😅 doktoruna sor istersen bir şey eksikliğinden canın istiyor olabilir belki bir takviye falan verir
FiruzeAlagoz1207 Babymomhappy valla ne eksikliği olabilir onu da anlamadım böyle prilli köpüklü sunger istiyor canım 😂😂
Babymomhappy FiruzeAlagoz1207 hahahaha bilmem ki kuzum vardır elbet birşey çünkü normal değil 😂😂 aaaa köpük helvası var onu al gıda boyasıyla sarılı yeşilli kek yap üstün helvayı sür süngeri kokla keki ye😂😂
2022Mom2022 Babymomhappy şu uygulamada bu güne kadar okuduğum gülmekten karnımı ağrıtan tek yorum gerçekten 🤣🤣🤣🤣🤣
[silindi] FiruzeAlagoz1207 ben yemek istemeyirum ama canım toz deterjan kokusu aşeriyor, bu arada öyle anlattın ki benim canımda sünger çekti 😅😅😅
FiruzeAlagoz1207 [silindi] böyle bisey olamaz ya prilin kapağını açıp kokluyorum böyle Yumuşatıcı falan aklına ne gelirse 😂😂 dikkat et sungerle göz göze gelmemeye çalışıyorum 😂
FiruzeAlagoz1207 Damla1995 kız niye böyle oluyor valla bende anneme diyorum ben yikayim sen dur diye belim çok ağrıyor ayakta duramıyorum ama sırf o köpüklü sunger için bulaşık yıkıyorum 😂😂😂