Merveofs Benim de canım yağmur yağdıktan sonraki demir parmaklıklardaki toz kokusunu istiyor hep 😂😂🤭 Değişik şeyler oluyor hamilelikte hahahah
FiruzeAlagoz1207 alonee çok farklı bi duygu ya güzel kokan her şey parfüm falan değil ama böyle şeyleri yemek istiyoruz 😂
Asafmavi Benim de bi arkadaş vardı sigaradan nefret ederdi gebelikte resmen sigaranın kokusunu aşeriyordu içiyordu içen kişilerin üstünü kokluyordu . Ama çok çabuk geçmişti yanlış hatırlamıyorsam onun ki
FiruzeAlagoz1207 Asafmavi ay bnde sigara içiyodum tiksindim bıraktım ama onu yapamam herhalde işte başımıza ne geleceği belli olmuyor 😂😂
FiruzeAlagoz1207 Minigim38 canım eksiklik olduğu için günde iki sefer içiyorum ben demir hapını ama daha depoyu dolduramadım herhalde 😂
FiruzeAlagoz1207 despina234 yazmıştım canım günde iki sefer kullanıyorum işte demir hapını sunger yemek istediğimi söylesem üçe çıkarır herhalde doktor 😂😂😂
Eleonora FiruzeAlagoz1207 ben bulasiklarimi bile yikayamiyorum deterjanin kokusundan sungerden tiksindigimden😂😂😂