Denizovski ya ne bileyim öyle aşırı tüylü değilim ama yine de sanki kız güzel ama bacakları kıllıymış falan gibi düşünüp aralarında konuşacaklarını düşünüyorum

Azrabetulunannesi Utanma canım zaten iş olarak yapıyor insanlar bunu. Kötü düşünmez zaten kimse. Gittikçe alışırsın 🙃

Haticenurozturk koltuk altı hangi ağda ile alınmalı ben en son koltuk altına gittim normal roll on agdadan yaptı ama hiç cekmemis aynı kalmış eve gelince farkettim. Bir öneriniz varsa gidip kuaföre soracağım yoksa canımın yandığı ile kalıyorum 🙄

Neslihan37_ boncuk ağda ile alınmalı bu kazanda eritilenden roll on almaz zaten bikini bölgesi de boncuk ağda ile alınır

Neslihan37_ kartuşla ollmazkı konserve agdadan yapılmalı hessas bolge sen bı gıtdıgınde uyar

Azrabetulunannesi emin ol bakmıyoruz bile o an işimizi yapıyoruz tandiiksa kuaför daha iyi oluyor sohbet ederek yapıyorlar ben Bursa’ya gelin geldim kimseyi tanımıyordum kuaföre gide gele o kizla arkadaş olduk şimdi güle eğlene yoluyoruz kılları 😄😄

Azrabetulunannesi seninki hiç birşey bende kuaförde çalışırken kadın adetli gelmişti öyle igrencti.1 seneye yakın çalıştım kuaförde o kadından sonra direk çıktım.bende gidiyorum agdaya genistal diğer yerler olsa tam bir rahatlık utanilcak birşey yok

Azrabetulunannesi hepimiz kıllıyız bacım sen kendini öyle sanıyorsun ama neleri var baş parmağım boyunda kılı olanı gördüm kuafördeyken o tip insanları konuşmaktan sana bana fırsat gelmez merak etme 🤣

Azrabetulunannesi Ay ben ilk kez düğün ağdamı yaptırmıştım 😂 O kadar zorlanarak gitmiştim ki hatta uzandım falan kıza dedim ki ben gözlerimi kapatıyorum bitince sen bana söyle tamam mı 😂 Ama sonra yendim yine çekinerek gitsem de o rahatlığın tadı hiçbir şeyde yok. İlki zor gelecek yani sonra çok kolay

Azrabetulunannesi Amaan kendinin kılı yok mu sanki takılmayın bu kadar detaylara 😄 Temiz gidin sadece kılın utanılacak bir şeyi yok

Azrabetulunannesi valla canım kendi başıma yapamıyorum zaten önceden jilet kullanıyordum mafetmis beni şimdi kuaföre gitmeye başladım mis gibi utanacak birşey de yok ayrıca temizlik sonuçta bu tabiki leş gibi gidilmez tertemiz duşumu alıyorum sonra gidiyorum bide seninki bacak hiç birşey olmaz

Haticenurozturk 😂 aynı oğuzhan uğurun çıktığı bölümde bir kuaför bayan vardı
          O da evli evlenince ara vermiş bi anı anlattı işte poposunda bok vardı kadının diye 😂