Azrabetulunannesi hepimiz kıllıyız bacım sen kendini öyle sanıyorsun ama neleri var baş parmağım boyunda kılı olanı gördüm kuafördeyken o tip insanları konuşmaktan sana bana fırsat gelmez merak etme 🤣
Ağda
Azrabetulunannesi Ay ben ilk kez düğün ağdamı yaptırmıştım 😂 O kadar zorlanarak gitmiştim ki hatta uzandım falan kıza dedim ki ben gözlerimi kapatıyorum bitince sen bana söyle tamam mı 😂 Ama sonra yendim yine çekinerek gitsem de o rahatlığın tadı hiçbir şeyde yok. İlki zor gelecek yani sonra çok kolay
Azrabetulunannesi Amaan kendinin kılı yok mu sanki takılmayın bu kadar detaylara 😄 Temiz gidin sadece kılın utanılacak bir şeyi yok
PH2206 biz o olaydan sonra bikini bölgesi almadık bida ☺️😄😄
Azrabetulunannesi valla canım kendi başıma yapamıyorum zaten önceden jilet kullanıyordum mafetmis beni şimdi kuaföre gitmeye başladım mis gibi utanacak birşey de yok ayrıca temizlik sonuçta bu tabiki leş gibi gidilmez tertemiz duşumu alıyorum sonra gidiyorum bide seninki bacak hiç birşey olmaz
Haticenurozturk sende ben gibi kuaföre giderken kocana süslenmiş gibi gidiyormuşsun agahhahaha ayıp olmasın diye 😀
Haticenurozturk 😂 aynı oğuzhan uğurun çıktığı bölümde bir kuaför bayan vardı
O da evli evlenince ara vermiş bi anı anlattı işte poposunda bok vardı kadının diye 😂
Haticenurozturk Ayn bende cuma günü doktor kontrolüne gidecem yarın agdaya gideyim dedim ayda bir gidiyorum
Haticenurozturk 😃😃😃mecbur aldık bız iş bu geri çeviremeyiz 😃
Cansuzumra09 ayy Allahın cezası hiç utanma yok o halde zaten cinsel ilişki yaşayamazsın beklesen ölür müsün bir iki gün
Ne insanlar var bacım
Canpolat başka türlü gidemem hatta ıslak mendil koyuyorum çantama gidene kadar terlersem siliyorum koltuk altını falan😄
Larakaya bende en son doğumdan bı gün önce gittim😄😄
northandmother inşallah çok sağ olun ya valla biraz yendim
Haticenurozturk inş benimde öyle olur ya daha doğumama 3 ay var bunu düşünüyorum agdaya ne zaman gitsem nasıl hazırlansam sezeryanmi oldu sizin
Larakaya evet sezeryan planlı olunca sıkıntı olmuyo ama normal olunca bilemem sürekli temiz kalmak lazım 😄
Haticenurozturk Ayn sezeryan olursa planlı ne kadar güzel normal olursa ne zmaan gelecegi belli değil 2 haftada bir agdaya giderim ozaman kara kara bunu düşünüyorum
Larakaya aman çokta takma bı can getirceksin dünyaya genital bölgeni temiz tut sürekli yeter bence
Haticenurozturk bende genital bölge için diyiyorumm ayda bir agdaya gidiyorum ayına girsem jilet alıp eve bırakacam doğumum hemen başlarsa atarım inş birgün önce nişanım gelirde haber olur doğum yapacağımdan
Azrabetulunannesi bacakta ne var ki onlar için en kolayı