duuyqquu Benim 19şubatta adet olmam gerekiyordu 4 şubatta bu şekilde leke geldi 21şubatta test yaptım pozitifti 😊 darısı başınıza inşallah 🌸 4şubat ve öncesi gün aşırı ilişkiye girmiştik ilişki sonrası bu renk akıntı geldi ondan sandım hatta ama değilmiş 🙈
ayssseyy Deletedmom_85 ne alaka ? Bu platformlar kadınlara kadınsal hastalıklara özgür bir uygulama değil mi ?? Keşke siz bakmasaydiniz o zaman
Elifffbay ayssseyy ağrım olmadı,regle sanırım bir hafta vardı. İki gün sürdü toplasan 5-6 damla kadar geldi. Lavabodan sonra peçeteye de gelebiliyor 2 gün de sonra geçiyor zaten:)inşallah gebesindir
Elifffbay ayssseyy az önce kahverengi lekelenme diye bi sohbet açmıştın turuncu lekelenme diye bahsolmuştu aramızda. Benimde ilk önce turuncu sonra açık kahve geldi
Benimennembirmelek ayssseyy yok cnm bende başka hicbiseyyyy olmadı sadece kanama ve aşırı göğüs hassasiyetim vardı ama benim şuan da fazla belirtem yok
Benimennembirmelek ayssseyy cnm benim kanamam o kadar az gelmedi yani sana nasıl anlatiyim yani iç camasirimin o orta kısmını kapatıyodu fazla değildi sürekli çamaşır degistiriyodum
ayssseyy Benimennembirmelek bir şey sorcam erken gebelik testi yaptım çıkmadı kaset yaptım çizgi çıktı
Benimennembirmelek ayssseyy kaset ne onu bilmiyorum cnm ama bende gecikmem olana kadar erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı gecikmemden sonra yaptım çıktı
ayssseyy Benimennembirmelek yani en ucuz testler var ya onlardan yaptım çizgi çok silik ama var bilmiyorum ya inşallah vardır gebelik çok mutlu olurum :))))
Benimennembirmelek ayssseyy cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah silik çizgiyse vardır büyük ihtimalle benimde öle olmuştu hatta kimse inanmıyodu çizgi olduğuna bende üzülüyordum eşim diyodu eltilerin seni kıskanıyor ondan görmüyoruz diyolar diyodu 😂😂inşallah Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bı evlat nasıp etsin 🤗🤗