Samta ayssseyy aynı durumu yaşıyorum. Ama ben yumurtlamayı 5 gün önce gördüm henüz. Adetime de 6 gün var. Yumurtlama gününde geldi böyle leke. BEn yumurtlama günü lekelenmeler yaşıyorum. Sizinki de böyle olabilir
Dua_AseL ayssseyy benim ki de aynıydı canım , ilk pembe geldi sonra böyle kahve çamur gibiydi. Güzel haberlere inşallah.. ❣
Dua_AseL ayssseyy kuzum benim bi gün geldi sabaha kesildi bir de adet döneminden 2 gün sonra falandı.
ayssseyy Dua_AseL yaaaa benimde adetime 9 gün iki gün arayla çok hafif lekelenme oldu bugün 7 gün kaldı adetime leke falan yok bitti bilmiyorum niye ama şu anlık böyle
Babytwo2 ayssseyy iki gün bu renk bu miktar yerleşme kanamam oldu ins istiyorsanız sizinki de yerleşme kanamasıdır . Adete 9 gün kala deil de adet günü olmuştu ama bnm
ogretmenHnmm ayssseyy canım yumurtlama kanaması olmasın o zaman da böyle oluyormus bir gebenim günlüğündeki ebru abla söylemişti catlamam olmuştu kanama leke gelebilir kirkma bu çok normal demisti
Hgmom1 ayssseyy canım benimde aynı oldu rengi falan pembeydi kahverengi oldu hatta çatı muayenesine çıktım doktor regl kanaması dedi stresten falan olur dedi ama seninki inşallah gebeliktir 🙏🏼
ayssseyy ogretmenHnmm galiba öyle bir şey reglime son 5-6 gün kaldı testte çıkmıyor bir kere silik çizgi çıktı başka çıkmadı erken gebelik testinde de cikmadi :(
ayssseyy Hgmom1 ama regl olmadım hala sadece iki gün leke geldi bitti ne sancım var ne ağrım ne de başka bir sey :(
Sjda-137 Merhabalar benim de ilk defa beklenen regl tarihinden yaklaşık 5 gün önce kahverengi akıntım oldu lekelenme tarzında regle 3gün kala idrar testi negatif çıktı yerleşme olabilir mi acaba olsa bile kanda ne zaman çıkar sizce
ayssseyy Sjda-137 3 gün kalmış sanırım regle bence bekle geçsin günün öyle test yap cidden boşuna testlere para verme herkeste çıkmıyor diye biliyorum
Selcan94 ayssseyy benmde böyleydi test yapmıştım çıkmamıştı adet günümde çıkmıştı gebeliğim hayırlısı olsun 😊