EmineDefneGokce Rav-Ebu bende valla ilk gebeliğimde ağlardım yanmadan hiç geçirmezdi. Belki sana fayda eder ama dene 🥰 bu gebelikte Allah Kerim 😂
uraz_ve_annesi- Rav-Ebu hamilelikten öncede reflüm vardı yanmayı geçiren tek şurup rennie duo doktorunuza gittiğinizde yazdırın cidden işe yaradığını anlarsınız 🥰
uraz_ve_annesi- Rav-Ebu birde ben karbonatlı su içiyordum o da başlarda kesiyordu ama artık fayda etmiyor bana o yüzden rennie duo candır sen bak al ondan inşallah görürsün faydasınıda
Benjaminannesi Rav-Ebu kız valla deli oldum bir mide bu kadar mı bir insana eziyet olur ne yaptıysam olmadı yemek yiyip uyudum olmadı yürüyüş yaptım olmadı ilaç aldım olmadı ben en iyisimi bundan sonra ki süreçte midemi bir kenara bırakayim 😂
Rav-Ebu hulyadem-01 şuan salatalık yiyorum baya iyi geldi Allah razı olsun söyleyenden😢😢ama muz denemedim karpuza aşığım dün aldık bugün bitti 😂
Rav-Ebu Deletedmom21662 aman aman değildi normaldi🤷benimde ilki kızdı ama bu erkek bunda daha çok yanıyor midem acaba oğlum Rapunzel mı 😆