Rav-Ebu Deletedmom21662 aman aman değildi normaldi🤷benimde ilki kızdı ama bu erkek bunda daha çok yanıyor midem acaba oğlum Rapunzel mı 😆
uraz_ve_annesi- Rav-Ebu annem bana hamileyken çok yanarmış midesi maymun falan doğurucam sanırdım diyor bende aynen öyleyim 😂😂😂
Rav-Ebu uraz_ve_annesi- alakası var mı peki? İlk gebeliğim de yandı midem ama aman aman kıllı bir bebeğim olmadı 😂
Rav-Ebu Benjaminannesi biz sezaryen yolcusuyuz ilk gebelik sezaryen oldu malum buda sezaryen tam az kaldı doktor 37 de bebeği alır dedim 39 da alacağım bebeği dedi 34+4 üm😓3 haftam kaldı sanarken 5 haftam varmış meğerse 😂😂
uraz_ve_annesi- Rav-Ebu maymun değilim 😂 bebekliğimde de normall bebek saçı fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla abartılacak kadar değil yani bence alakası yok saçla 😂
Rav-Ebu uraz_ve_annesi- 😂😂😂 kız Allah seni😥😥😥ya benim teyzem baya tüylü sırtı karnı vs ama hiç anneanne sormadım teyzem niye böyle miden çok mu yandı diye sen söyleyince aklıma geldi😂😂
uraz_ve_annesi- Rav-Ebu sırtımda falan yok tüy ama olan yerlerde de hakkını verecek kadar var 😂 kollarımı falan alıyorum yani rahatsız edecek kadar çıkıyor karnımda da var orayıda alıyorum 😂😂
Rav-Ebu uraz_ve_annesi- oraları bende alıyorum şekerim 😂normal yani💞 ama teyzemin sırtında göğsünde yüzünde falan var esmermisin sen?
uraz_ve_annesi- Rav-Ebu yok açık kumral diyebiliriz bana ortalarda bir tonum var 😂 göğüslerimde tüy gibi var ama rahatsız edecek kadar asla değil yüzümde normal bıyık aldırmıyorum bi 😂
tezecikanne Rav-Ebu kesinlikle 4-5 tane çiğ badem başka çözüm arama bile direk dene anında kesiyor burda bı arkadas bana önerdi Allah razı olsun 29 haftamdayim çok rahat ettim midem yandığında 3-4 tane yiyorum ve daha yemem bitmeden yanma kesiliyor