Umutluanne1 Eldgrn evet gözükür bence de yaa bende gözükür diye düşünüyorum . Benim çarşamba günü devlet hastanesinde randevum vardı ilaç yazdırmaya gidecektim eğer doktor illa alttan bakalım derse baktırmıcam o gün 5+3 olucaz nasip olursa
Eldgrn Umutluanne1 ben daha ne kadarlık olduğunu bilmiyorum inşallah gittiğimde doktor su kadarlık falan der sağlığı yerinde olsun iyi olsun da hepimizin ilk istedigi o benim normalde 7+4 ama geçen hafta cuma doktora gittiğimde rahim kalınlaşmış 10 gün sonra gel demişti 27 oluyor yani doktora dedim geç döllenme olmuş olabilir mi diye oda olabilir kese görmeden ne kadarlık olduğunu söyleyemem dedi yani yine o zamana gittiğimde geçen hafta 4 se haftaya 6 haftalık oluyor
Eldgrn Umutluanne1 adetlerim düzensiz uygulamaya göre gecikmenin 1. Günü 5.67 ile başladım 2 ye katlanma takibini yaptım bu salı 580 di bu günlerde binleri geçmiş olması lazım haftaya salı tekrar vericem gitmeden o zamana da bakicam yükselmesine doktor demişti salı ver diye bende gidene kadar haftada 1 vereyim dedim
Eldgrn Umutluanne1 inşallah canım güzel düşün güzel olsun kafasindayım ama insan yine endişe ediyor bı terslik çıkarsa diye hayırlısıysa salı kan verip cuma da randevuya gitsem minik tospigin sağ salim olduğunu görsem yeter😂
Umutluanne1 Eldgrn ay evet yaaa şuan iyiler mi herşey yolunda mı bi haber alamamak çoook kötü ayda bir kontrol zamanı nasıl gelecek bilmiyorum 😂🤦🏼♀️Senin ilk gebelik mi
busra14044 Maşallah hepinize saglikla kavusalim inşallah 😊 benim anlamadığım benim beta yüksek çıktı 2052 doktora gittim büyüktür diye kimisi de ikizdir dedi gittim tek kese gördü ve 4+3 dedi 😁 kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
Eldgrn busra14044 herkeste farklı ilerliyor canım önemli olan 2 günde 2 ye katlanmasi kimi düşük başlıyor betaya kimi yüksek
Eldgrn Umutluanne1 evet canım valla benim adetler duzebsiz geç döllenme olmam gereken hafta farklı hangi haftadayim bilmiyorum iyi mi sağlıklı mı kafalarda deli sorular
Umutluanne1 Eldgrn ay o çok karışık bi durum gerçekten . Anca doktor kesenin boyuna göre bakınca söyler haftanı
Umutluanne1 Pamugum02 inşallah sağlıklı bir gebelik sürecimiz olur 🙏🏻Sen ne zaman gideceksin doktora 😊
Eldgrn Umutluanne1 aynen canım benim kafam yandı şöyle mi böyle mi diye mecbur doktorun diyeceği şeyi bekliyorum
Aloha Merhabalar, biz de bugün 5+6 olduk. Haftaya Cuma 2. Doktor kontrolümüz 😍 ilkinde karnımdan kese göründü şimdi kalp atışı için. Sabah bulantıları çooook fena sizde de aynı mı durumlar, nasıl geçer ne yapmak lazım 🥺
busra14044 lekelenme yaşayan var mı kızlar 4+6dayim dün akşam çok hafif çok açık pembe leke geldi tedirgin oldum yaşayan varsa ne yaptınız 🙄
Deletedmon72737 busra14044 benimde 4 5 gündür çamur gibi kahverengi akıntım var bazende kan pıhtısı da geliyor