Talihimyokbahtimkara Umutluanne1 Hahahahh Ben aslında 6da gitmeyi düşüyordum da kararsız kaldım bilmiyorum belki altıda giderim gitmişken kalp atışlarını da duyayım diye 😅
Umutluanne1 Talihimyokbahtimkara doktorum normalde bana da 6 da gel dedi ama herkes 7. Haftada duyulur diyor sürekli ileri tarihe atılıyor insan şaşcek ya 😂😂sende dayan bence 6 da git sende anca beraber kanca beraber 😂
Yusufayazin__annesi Deletedmon72737 canim son adet tarihin nedir benimde 202.55 cikti gebeyim lekelenmm oluyor 4 gundur halada sueuyor
Deletedmon72737 Yusufayazin__annesi 22 mays evet benimde 4 5 gundur lekelenmem var ama aneler korkmayn ben gittim doktor dedi norml eywr çok yoğun bir sekilde sancılı gelirse kanamn ozmn ciddi sorun var demek
Talihimyokbahtimkara Umutluanne1 Hahahha anlaştık Biz böyle böyle doğuma gidermişiz anca doktora kdjdjdjd
Umutluanne1 Talihimyokbahtimkara ayy inşallah doğum yapacağımız günleri de görürüz böyle haftaların hesabını yaparak nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum ama 😂neyse e bebeğin indirimlerini falan hatırlatırız birbirimize alışverişle geçiririz 😂😂
Talihimyokbahtimkara Umutluanne1 İnşallah hayırlıysa sağlıkla kolaylıkla pırt diye çıkartıyoruz hadi bakalım😅
Melek_gunduz46 Umutluanne1 inşallah amin amin çok amin dua edelim birbirimize hamilelerin duası kabul olurmuş 🌸🌹
Talihimyokbahtimkara Benim ayak bileklerimde korkunç bir ağrı var bacaklarım da agrıyor ama çok değil. Ayak bileklerimin ağrısından uyuyamıyorum sizde de oluyor mu
Umutluanne1 Melek_gunduz46 eveeet edelim . Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin kucağımıza almak nasip etsin 🙏🏻
Deletedmon72737 Umutluanne1 evt bana öyle denildi gec dollenmis o btcgyle yerleşmemiştir henuz dedi doktorum
Deletedmon72737 Talihimyokbahtimkara benimde belim çok ağrıyor karnimda gaz birkimj oluyor gurulduryor surkli
Deletedmon72737 busra14044 benimde 4 5 gündür çamur gibi kahverengi akıntım var bazende kan pıhtısı da geliyor
Yusufayazin__annesi Deletedmon72737 canim benm kanamam bu yogunlasrti pazartesi tekrsr gel bakica dediler