Pamugum02 sadett hic korkma canim hayrlisyla alirsin kucagina. Ben 4+3 iken kan verdm sonuc 189 cikti mesela . Senn daha yüksek çıkmış. 1 hafta sonra bence doktra gidince gorunur kese fln
sadett Pamugum02 inşallah sağlıkla olsun da geç olsun onemlı dehıl ya . 2gunde 2katı olmalı. Bu değer 2 gun oncekı Suan belkı 1500olduysa kese gorunur dıye düşünüyorum. Bıde erken gıdıp kan sulandırıcı ıgne kullanmam lazım onun ıcın yarın dr gıdım dıyorum. Görünse de görünmese de ıcım rahat olsun 🥰
Deletedmon72737 Umutluanne1 evt bana öyle denildi gec dollenmis o btcgyle yerleşmemiştir henuz dedi doktorum
Talihimyokbahtimkara sadett @Umutluanne1 Benimde 23 Mayıs🌸 pazartesi günü 5. Haftamız oluyor ya kısmetse pazartesi gidelim diyoruz kese için.
Umutluanne1 Talihimyokbahtimkara herkes alttan gözükür diyor benim de taa ayın 4 nde eğer senin pazartesi karından gözükürse bende gideyim balı dayanamıcam 😀
Basak000 sadett evet benimde öyle olmuştu. Sağlık ocağında verdim bi türlü e nabıza düşmedi. Sonra sağlık ocağına öğrenmek için gittim doktor baktıktan sonra düştü
mervesellseyler Kızlar 4+2 akşam 21:00 gibi kan verdim beta 183 çıktı 4+4 sabah 10:00 gibi bugün kan verdim 321 olmuş yükselme normal mi sizce Tam bir buçuk gün olmuş oluyor arası Doktorum iki gün sonra tekrar istedi kan vermemi
mervesellseyler mervesellseyler Ve karın ağrısı yaşıyorum sürekli bu şikayeti yaşayan var mı aranızda son adetim 23 Mayıs benimde sanırım geç döllenme oldu
Talihimyokbahtimkara mervesellseyler Benimde çok sık karın ve bel ağrım oluyor ama benim ki gaz sancısı geçmiyor bir türlü 😅
mervesellseyler Talihimyokbahtimkara her an adet olacakmışım hissi yaşıyorum öncesinde de göğüs hassasiyetim olmuştu çift çizgiyi gördüm kanda verdim ama ağrı tedirgin ediyor umarım normaldir 😊
Deletedmon72737 Talihimyokbahtimkara benimde belim çok ağrıyor karnimda gaz birkimj oluyor gurulduryor surkli
Talihimyokbahtimkara mervesellseyler Benimde oldu kuzum günde iç dört kere 5şer dakika falan sürdü 2 gündür falan olmuyor ama diyorlar ki hamilelik süresince oluyormus çoğu kişide o yüzden iyi düşünüyorum 🌸
Melek_gunduz46 sadett maşallah güzel haberlerle gel inşallah 🌹olur öyle bazıları dokuz ay boyunca hiç bilmiyor öyle olması daha güzel bence 😄hiç takma canım güzel düşün güzel şeyler olsun 🌹😍
Eldgrn Umutluanne1 benim 5 temmuzdu 1 ine çektim 😂 zaten o zamana beta herşey yolunda giderse kese kalp atışı için yeterli olur
Talihimyokbahtimkara Umutluanne1 Hahahahh Ben aslında 6da gitmeyi düşüyordum da kararsız kaldım bilmiyorum belki altıda giderim gitmişken kalp atışlarını da duyayım diye 😅
Umutluanne1 Eldgrn evet gözükür bence de yaa bende gözükür diye düşünüyorum . Benim çarşamba günü devlet hastanesinde randevum vardı ilaç yazdırmaya gidecektim eğer doktor illa alttan bakalım derse baktırmıcam o gün 5+3 olucaz nasip olursa