Iremcaner1 Benimde 6+4 bugün ilk gittim kontrole kese gözüktü ama bebek gözükmedi 1 hafta sonra gel dedi doktor yaşayan var mı aranızda
Deletedmon72737 Nur87 bende hic bir belirti yok kac gundur leke tarzında kanamam var birde belim çok ağrıyor bugun yine kan verdim 220 olmuş
Nur87 Deletedmon72737 seninledir bebeğin ,🤗değerler yükseliyorsa tamamdir 6 haftada başladı kusmalarim bulantılarım inşallah kesilir dayanilacak gibi değil 😟
Yusufayazin__annesi Deletedmon72737 canim son adet tarihin nedir benimde 202.55 cikti gebeyim lekelenmm oluyor 4 gundur halada sueuyor
Deletedmon72737 Umutluanne1 seninle aynı ilerliyoruz galiba son adet tarihim 22 mayis doktor 10 gun sonra gel dedi kese için
Msym Deletedmon72737 benmde 22 mayıs son tarih cnm snin beta kaç çktı belrtlrn ne bnm 313 çktı 23 hazrnda vermştm
Deletedmon72737 sadett bende bi ara sağlık ocaginda kan verdim gogleden karamursek devlet hastnesini gir dedi tabi bu kocaelinin bi ilçesi de sen nerden bakcan sorsaydn keske
Talihimyokbahtimkara Deletedmon72737 Yaaa çok güzel artış bir günde çok sevindim kuzum yaa sağlıkla burda birlikte büyütelim bebişlerimizi inşallah 🌸💕
Deletedmon72737 Merveenes1820 bazen oluyormuş o şekil pek bi bilgim yok ama minik yerini bulur inşallah 🤲
Deletedmon72737 Nur87 tuzlu çubuk kraker ye birde maden suyunu ama direk dikme kafana bardaga dok biraz beklet sonra iç 🌹
Deletedmon72737 1fatma_nurr keseleri desen daha doğru olur adet günlerini çıkar geriye kac gun kalıyor bence ikiz olabilir inşlahh 💖
Nur87 Deletedmon72737 yiyiyorum ama transferden sonra Dr asitli içeceklerden uzak dur dedi yarın kendi Dr söyleyecem bakalım inşallah işe yarar
sadett 2022Mom2022 sonucum Çıktı 😊 654 . 🥰 4-5hatalık bısey. Yarın dr gıdecegım ınsallah Bulantı kusma koku hassasıyetı falan hiç yok bende 😞 erken dıye mi aceba ?
Pamugum02 sadett hadi gözün aydin canim bayada yuksek çıkmış. Belirti olcak die bisey yok cnm herkeste ayni olmuyor
Melek_gunduz46 sadett maşallah güzel haberlerle gel inşallah 🌹olur öyle bazıları dokuz ay boyunca hiç bilmiyor öyle olması daha güzel bence 😄hiç takma canım güzel düşün güzel şeyler olsun 🌹😍
sadett Pamugum02 inşallah öyledir 3yıl öncesinde 2kuretajım var O yüzden korkularım var Ama sevıncten de duramıyorum 🥹☺️Ne yapacağımı şaşırdım
Pamugum02 sadett hic korkma canim hayrlisyla alirsin kucagina. Ben 4+3 iken kan verdm sonuc 189 cikti mesela . Senn daha yüksek çıkmış. 1 hafta sonra bence doktra gidince gorunur kese fln