Pamugum02 1fatma_nurr bence iyi ckmis benm o zamanda 189 cikti. Neye göre düşük yada yüksek cikiyor acaba
Pamugum02 sadett ayyy ne sacma allah askina yaaa ,bnde dun beklerken pişman oldum devlet acile gtseydim keske dedm 1 2 saatte ckio sonic sende pazrtsiyi bekleme git acile bence
Umutluanne1 ilknur53 acaba o gün hem kese hem kalp atışı duyulur mu ? Birde siz sağlıkocağına bildirdiniz mi ben keseyi görmeden söylemiyim dedim
ilknur53 Umutluanne1 bana sağlık ocağına söyledim ultrason kağıdını görmemiz lazım dedi ona göre kan testleri vs yapilcakmis kan testi yüksek çıkıyor ama kese de kalp atışı gözükmesi laxim
Umutluanne1 ilknur53 anladım bende o yüzden bildirmedim daha . İnşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçiririz 🙏🏻
Berika8 Ada-1712 5+1 beta bu gün 3763 çıktı keseyi salı göreceğiz 6000 üzerinde olduğunda karından gözüküyormuş
Ada-1712 Berika8 ben ayın 30 na aldım randevu bakalım nasip 🙏🏼Sağlıklı Sıhhatli bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
senaaltinsoy1 Nur87 Kalp atışını çok az bir şey dinledik doktor %90 canlanacak gibi duruyor dedi pazartesi kesin duyalım dedi gidince öğreneceğiz bakalım hayırlısı korkuyorum biraz
Merveenes1820 Pamugum02 benim 5 haftalık Ken kesem göründü ama içi boş dedi pazartesi 7 haftalık oluyoruz kalp atışını dinleyelim dedi doktor kese boş demesi normal mi