37+5 haftalıkken sezeryan ile doğurdum dün sabah boynumuzda kordon olduğundan sezeryanı tercih ettik
Ben kan aldırırken bayılcak gibi olan ben bile doğurduysam herkes yapabilir gerçekten hiç korkulcak bişey yok öncelikle bunu söyliyim
Sabah ilk sezeryana ben alındım heyecanla hastaneye yatışımı yaptırdık daha sonrasında hemen giyinmem için kıyafet getirdiler giyindim ve damar yolu açıp hemen ameliyathaneye götürdüler çok heyecanlandım korktum o süreçte ağlayarak doğuma gittim daha sonrasında kambur durmamı hiç kımıldamamı söylediler belimden hiç acımıcak şekilde iğne yaptılar o an bacaklarıma sıcaklık bastı nolduğunu anlayamadan yatırdılar önümü yeşil örtülerle kapattılar ve 5 dakika sonra miniğimin ağlamasıyla yepyeni bie dünyaya gözlerimi açtım hemen öpüp koklattılar zaten o andan sonrası bambaşka bişey dikişlerim atılmış falan hiçbişey hissetmedim yarım saat kadar sürdü yaklaşık
Daha sonrasında odama getirdiler anestezinin etkisiyle biraz titredim ama üşümedim bebeğimi getirdiler hemen emzirdim akşam 6 gibi yürüttüler çok okumuştum burdan yürüme kısmının zorlayıcı olduğunu o yüzden kendimi şartladığım için daha acılı bir süreç bekliyordum beklediğim kadar ağrılı değildi ama en zor kısım yürümekti şimdi yanıbaşımda uyuyor miniğim doğumda hepinize dua ettim rabbim herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah gerçekten hiç korkulcak bişey yok 🙏🏻🙏🏻
Pozitif Spinal sezeryan doğum hikayem 😇
Mercan28 37+5 olup şuan sezeryan için hastaneye giderken okumam peki ☺️ Allah hayırlı etsin bebeğinizi 🙏
Aslihan2505 amiiin darısı size inşallaah tarif edilemez bir duygu tadını çıkarııın 😇
Mercan28 ne güzel yazmışsınız 🥺 11 gün sonra ben de sezaryen olucam inşallah ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım 🙈 sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebeğinizi 💞
Mercan28 son 11 günüm kaldı hamilelliğimin ilk başından beridir doğumumu düşünüyorum, ve çok korkuyorum paniklersem o an diye, bebeği çıkarırken falan ağrı baskı hissettiniz mi, toplamda kaç dk sürdü ameliyatın,
Aslihan2505 yaaaa ne kadar heyecan verici
Merve0671 benim de son 11 günüm.. Sen kaç haftalık olucaksın canım
Benimde yarın korku heycan bı arada ,🙄 Rabbim hrpimizin yardımcısı olsun❤️
Berenibeklerken 39+3 de olcam sezeryanımı
RemziAleyna karışık duygular demi tarifsiz
Merve0671 aynen öyle birde ilk olunca daha başka oluyor aklımda deli sorular 🙄🙄❤️
1 saate yatısım yapilcak 37+4 üm sezeryan olacağım Allah izin verirse ve çok korkuyorum anestezi şekline karar veremedim baskı cekistirme hissettiniz mi odaya geçince hemen uyusuklugunuz geçip ağrılarınız başladimi
seymaa4 benimde öğlen sezeryanim var ikinci bu ama yinede panik korku var bakalım ne yapacaz
Minigim1360 genelmi spinalmı olucaksınız
Mercan28 canım ya o halinle bile herkesi düşünmüşsün. Bebeğimle sağlıklı güzel omurlerin olsun inşallah 🙏🏻
Mercan28 işte o baskı halinde ağrıda oluyor diyorlar doğru mu ?