• Doğum
  • Pozitif Spinal sezeryan doğum hikayem 😇

Aslihan2505 amiiin darısı size inşallaah tarif edilemez bir duygu tadını çıkarııın 😇

Mercan28 ne güzel yazmışsınız 🥺 11 gün sonra ben de sezaryen olucam inşallah ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım 🙈 sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebeğinizi 💞

Mercan28 o kadar güzel yazmışsınız ki sezeryan olacak herkese destek vermişsiniz resmen 13 tammuzda sezeryan olacağım ve canı aşırı tatlı biriyim hamileliğimin başından beri nasıl doğuracağımı düşünüyorum ama sonuna geldim artık 🥰

Mercan28 son 11 günüm kaldı hamilelliğimin ilk başından beridir doğumumu düşünüyorum, ve çok korkuyorum paniklersem o an diye, bebeği çıkarırken falan ağrı baskı hissettiniz mi, toplamda kaç dk sürdü ameliyatın,

1 saate yatısım yapilcak 37+4 üm sezeryan olacağım Allah izin verirse ve çok korkuyorum anestezi şekline karar veremedim baskı cekistirme hissettiniz mi odaya geçince hemen uyusuklugunuz geçip ağrılarınız başladimi

Mercan28 canım ya o halinle bile herkesi düşünmüşsün. Bebeğimle sağlıklı güzel omurlerin olsun inşallah 🙏🏻

Merve0671 hiçbişey hissetmedim sadece çıkarırlarken karnına bastırıyolar o kısımı hissettim ama dayanılmıcak hiçbişey yok bende panikledim tansiyonum süştü bayılıyodum ama hiç gerek yokmuş gerçekten bebişin gelmesi 5 dakikla toplamda yarım saatlik harika bir andı 🥰

seymaa4 baskı çekiştirme hiçbirini hissetmedim odaya geçtikten 4 saat sonra falan uyuşukluğum geçti