• Gebelik
  • Çin takvimine göre cinsiyet

Kbra_122 benim ikinci gebeliğim telrar aynı heyecanları yaşamak güzel Her nekadar üzerinden çok geçmese bile 😀

Kbra_122 oo maşaallah benim tek korkum kızım 1 yaşına bu pazar girecek ben 2 aylık hamileyim ve ilki sezeryan oldu 2.de mecburi sezeryan olmak zorunda normal için en az 3 sene geçmeliydi çok zor atlatmıyorum 1 haftada normal yaşantıma dönmüştüm ağır iş harici süpürge vs ama genede psikolojik olarak yorucu dönem

emine1819 ben de tuttu şöyle tuttu bi yerdd şey yazıyodu mart sonrası doğanlar yaşşarına +1 ekleyip öyle baksınlar o şekil bakımca tutmuştu kasım doğumluyum ben de

Busramhr Rabbim yardımcın olsn inş kolay atlatırsın zor oluyor ama ikiz gibi büyürler bnm çocukların arası 2.5yaş oluyor

Zey-neppp Dr erkek demişti dedm acaba pipisimi sonra dedm bu kadar büyük olamaz dedm nedir bu😅😅🤣

Zey-neppp 1 tane kızom rabbim rabbim birde erkek nasip etsin istiyordum hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinde

Kız diyordu kız çıktı 🫣, 37+5

prens_annesii Dr erkek demişti acaba pipisimi dedm sonra diyorum pipi bu kadar büyük olmaz😆 gerçi küçücük ekranda büyüttü çekti anlamadık

Busramhr canım inşallah gönlüne göre versin Allah 🙏🏻Benimki tahmin doğrusunu doktor söyleyecek. Ben yanlış görmüşümdür umarım ☺️ Öğrenince bizede haber ver

Sibels90 canım 6 7 hafta yok mu? Burda miniğimiz büyümüş biraz. Anlayamıyorum 🙄