• Gebelik
  • Çin takvimine göre cinsiyet

Zey-neppp ay hadi inşallah canım ❤️ Nasıl tahmin ettin mesela üstteki hangi cinsiyette çünkü diğerine göre daha büyük

emine1819 ben Çin takvimine göre gebelik planladım canım ve öyle de oldu istatistikleri doğru olduğunu düşünüyorum..sonradan hesaplama yaptığımda da planlamadaki gibi çıktı..oğluşumuzu bekliyoruz 🤲🏻

Kbra_122 benim ikinci gebeliğim telrar aynı heyecanları yaşamak güzel Her nekadar üzerinden çok geçmese bile 😀

Kbra_122 oo maşaallah benim tek korkum kızım 1 yaşına bu pazar girecek ben 2 aylık hamileyim ve ilki sezeryan oldu 2.de mecburi sezeryan olmak zorunda normal için en az 3 sene geçmeliydi çok zor atlatmıyorum 1 haftada normal yaşantıma dönmüştüm ağır iş harici süpürge vs ama genede psikolojik olarak yorucu dönem

emine1819 ben de tuttu şöyle tuttu bi yerdd şey yazıyodu mart sonrası doğanlar yaşşarına +1 ekleyip öyle baksınlar o şekil bakımca tutmuştu kasım doğumluyum ben de

Busramhr Rabbim yardımcın olsn inş kolay atlatırsın zor oluyor ama ikiz gibi büyürler bnm çocukların arası 2.5yaş oluyor