Kızlar 2 aylık anneyim sezeryan doğum yaptım. Burda çok korkuttular göğüs ucu yarasından tavsiyelerimi paylaşmak istedim. Ben avent göğüs kapağından aldım ve direkt kullanmaya başladım. Lansinoh marka kremi doğumdan iki ay önce kullanmaya başladım ve bebek emmeye başladığı süreçte de sık sık sürdüm. Başka hiçbir şey yapmadım. Bence en önemli şey göğüs ucuna temas olmaması ve önlemler için geç kalınmaması. Aşırı hassas bi cildim olmasına rağmen bu süreci çok kolay atlattım. Tüm hamilelere güzel doğumlar dilerim benim sezeryan emzirme sürecim çok güzel geçti sorularınız varsa cevaplayabilirim ☺️
Göğüs ucu yaram olmadı🤩(tavsiye postudur)
Ayse254 avent göğus kalkanini nerden aldiniz acaba? 2 kez internetten siparis verdim biri tamamen çizik geldi, digeride boyali. Hangi site ve satıcıdan aldiginizi yazarmisiniz ☺
Ben ıncıa göğüs kremi kullanmaya başladım doğuma az kaldı eğer yara oluşmazsa almanın anlamı var mı kalkan ya da gümüş kapak? Sürece göre ilerlerim diye düşündüm çünkü ıncıa kullananların çoğu zaten yara problemini ortadan kaldırmış
Doğumdan önce göğüs ucu kabuk bağlayan var mı acaba? sağ göğsümde 1 aydır var ve lansinoh krem aldım sürüyorum geçmiyor
ilkkalpatisi benim olmamıştı öyle bir şey doktorunuza sorun isterseniz krem kullanmakta fayda vardır heralde
Doğuma 2 ayım var aventib kalkanını aldım onu kullanıcam doğumdan sonrada bu dediğiniz krem hangisi onu alıp şimdiden mi sürmeye başlıyım gögüslerime acaba ?