• Gebelik
  • Göğüs ucu yaram olmadı🤩(tavsiye postudur)

altnbebek evet evet onu mutlaka alın nemlendirmek çok önemli sürekli nemli tutup kalkanla korursanız yara falan olmuyor

Ayse254 lonsinoh mor, sürüp üzerini bir dahaki emmeye kadar poşetle kapatırdım, hiç yaram olmamıştı bu doğumumda da aynısını yaparım inşallah

Eslem_1 buzdolabı göğüs ucu kadar olsa yetiyor çok büyük olmasına gerek yok

Maviii mantıklı hiç duymamıştım sonuçta o da göğüsün tene temasını engelliyor kremin üzerine yapıştırınca kaymıyordur da

Ayse254 ya belki etkisi olmuştur ama bence doğumdan sonra çoğu insanın göğüs ucu yarası olmuyor mesela benim olmadı şükür 🙏

Ayse254 bende Sezaryan olucam canım belden uyuşma mı oldun nasıldı hissettn mi mide bulantısı fln oldu mu

Ayse254 çok iyi bir post. Bilgi için teşekkürler. Kaydettim 🫶🏻

Ayse254 yaa ne güzel aynen bende avent kapak lansinoh krem kullandım ama 3 ay çektim göğüs ucu acısını. Emzirmediğim zamanlarda bile sürekli canım acıyodu zaten emzirmek çok çok zordu benim için bu süreçte en zor şey bu oldu geçmek bilmedi. Başka da bir sürü yöntem denedim en son garmastan pomad diye bi krem kullandım çok çok iyi geldi o geçirdi diyebilirim. İnşallah kimsenin olmaz ama olup da benim gibi bir türlü iyileşmeyenlere garmastan pomad öneririm

Ayse254 kalkanın yanında göğüs ucu koruyucu da kullandınız mı silikon vs

Feride11_ evet belden uyuşturmalı oldum çok kolay geçti ya mide bulantısı falan hiçbir şey olmadı korkacak hiçbir şey yok

Padfoot kalkan ve krem kullandım sadece ama bende önemli olan yara olmadan önlem almak ilk andan itibaren o kalkanı çıkarmamak kremi her emzirmeden sonra sürmek çok önemli

Ayse254 göğüs ucu mu yoksa göğüs kalkanı mı kullandın, kullandığın ürünün bir linkini rica edicem mümkünse

Ayse254 1 temmuzda olucam çok korkuyorum hissediyorsn diyen var mide bulantısı oldu diyen

Ayse254 ay evet bende duymuştum. Gorumcem söyledi arkadaşlarım hep yara olmustu ben doğumdan 2 ay önce lansinoh kremi sürdüm gogusume dogurduktan hemen sonrada göğüs kapağını kullandım hiç yaram olmadı dedi bende uygulayacak bir kişiden daha duymak sevindirici