Ecceee ismigulkarayel 31 haftalığım, çatlak oluşumuna çok müsait bi vücudum var basenlerim uyluklarım falan ergenlikte oluşan çatlaklarla dolu..10 kilo kadar da almama rağmen henüz çatlak yok..Lierac bazen günde bir bazen sabah akşam kullanıyorum
Kubraa5353 Ecceee ben de aynı öyleydim. 36 ya kadar çatlamadı sevindim. Şimdi başladı azar azar. Krem sürdüm ama yine de çatladı. Belkş de daha çok çatlayacaktı bilemiyorum. Fazla fazla sür sabah akşam ihmal etme canım.
Zeynepbsk Bebek yağı kullanan hanımlar içindeki kimyasaldan dolayı kullanmak istemedim merak eden doğal ürün kullanmak isteyen varsa insta dogallannelik sayfasına bakabilirler , ben arada kantaron yağı sürüyorum
busrazz Zeynepbsk kantoran yagı gebelikte kıllanılmıyo diye okumuştum yoksa bende onu kullanmak istiyodum
Gizem_alan Çok güzel bir forum oldu bu 11+3 teyim sizden aldığım tavsiyeleri ilerleryen zamanlarda uygulayacagim
DemirinAnnesiiii ismigulkarayel Dalin bebe yağı ve ıncıa krem kullandım ( çok nadir ) genelde bebe yağı kullandım 30 +2 yim henüz çatlağım hiç yok
Ada-1712 KeremikoBayky bende aleovera kullanıyorum tüm vücut içim lazer yaptırdığım zaman önermişlerdi ekstra kullanmak gerekiyormu diye merak ettim vücudum normalde çok kuru ama daha 5 haftalık gebeliğim 🫣
Ocean-blue aylinpalaa bende vazelin kullanıyorum bir arkadaşım önerdi 33 haftalık olduk karnım baya büyüdü daha çatlak yok 🧿 bazen de buna ek neutrogena vücut losyonu sürüyorum bolca.
Kubra1112 ismigulkarayel badem yağı ve bebek yağı kullandım şükür çatlağım yok 39+2 olduk doğumu bekliyoruz 🙃
Kbraataselim Bio oil ve lierac dönüşümlü kullanıyorum. 4. Aydan beri kullanıyorum. Daha 25. Haftadayım bakalım🫣
Glbn34 ismigulkarayel Bebe yağı kullanıyorum ve göbeğimde çatlak hiç oluşmadı. 31+3 haftalığım şuan. Bacak ve basenlerimde yağ sürmeme rağmen az birşey çatlaklarım oluştu. Sanırım genetik biraz bu işler🤷🏼♀️
Sule_55 31+4 deyim basından beri hindistan cevizi yağı kullaniyrm her duştan sonra çok şükür hiç bişeyim yok🙆♀️🌺🙋🏽♀️ birazda genetik die düşünüyorm ben catlamayi birde kuru kalmaması lazım cildin
Kubraa5353 ismigulkarayel lierac, bebe yağı ve vazelin kullanıyorum. Ama çatladım. Umarım çok gazla olmaz.
2Bebek1Anne ismigulkarayel hindistan cevizi aklıma geldikce sürüyordum 🥰 bide hakiki zeytin yağını dustan sonra bastan assağa masaj yaparak sürüyordum
Ecceee Kubraa5353 ben çatlayacağını en baştan kabullenerek başladım gebeliğe 😁 ne kadar az o kadar iyi modunda ilerliyorum sürekli kontrol ediyorum kuruma hissedersem günde 3 kez bile sürdüğüm oluyo..Lierac ın 4.kutusu bitti 😂
Nesilhan Önceden de çatlaklarım vardı lierac jel ve bio oil dönüşümlü olarak kullanıyorum. Şimdilik iyi durumdayım. Sadece karın değil göğüs, kalça, kollar ve yanlara da uygulayın. Sadece göbek çatlamıyor ne yazık ki…
Denzk ismigulkarayel Bebek yağı ve lierac krem kullandım hamileliğim boyunca doğum yaptım çatlağım oluşmadı
ismigulkarayel Hepinize ilginiz ve yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum.Tavsiyeleri uygulayacağım.🙏🏻🥰
Dibekli ismigulkarayel kasindikca ne kullanırsan kullan hemen uygula çünkü kasinti bence çatlamayi artırıyor ben günde en az iki kere bayb vazalin kullanıyorum. Ama Kasinmam çok olursa 4 5 oluyor .