BrcnSym Haftadan beri her akşam düzenli olarak bio oil kullanıyorum. Şuan 26. Haftadayım hala 1 şişe bitmedi 2 hafta daha gider bayağı bereketli bir ürün. 30. haftadan sonra da sabah akşam kullanmayı düşünüyorum. Şimdilik gündüzleri aklıma geldikçe aloe vera jel kullanıyorum.
Nehir-Poyraz ismigulkarayel en başından beri bebe yağı kullanıyodum 6.aydan sonra abim gemlikten hakiki zeytinyağı yolladı onu sürüyorum
Esraema Elif0080 merhaba ben lierac ın serumunu ve jelini kullandım serumu evet çok uzun soluklu değil ama jeli çok bereketli 37 deyim şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım
Elif0080 Esraema bende 30lu haftalarda sonra lierac almayı düşünüyordum jelini alıyım o zaman 😊 çok teşekkür ederim 🙏🏻
ada58 ismigulkarayel mustela kullanıyorum henüz çatlağım yok 29. haftadayım belli olur mu bu haftalarda tam bilmiyorum ama güzel nemlendiriyor
Ceylincal Hamileliğimin başından beri farmasinin aynısefa yağını kullanıyorum. Ve son zamanlarımda ekstra olarak geceleri soğuk hindistancevizi yağı uyguluyorum. 35+6 günlüğüm 0 çatlak ile yola devam ediyorum 🤗❤️
170217 Bende 21 deyim zeytin yağı sürüyorum iki günde bir ama hindistan yada badem yağına geçiş yapıcam
yagmur_s ismigulkarayel ben bepanthen sensdaily kullanıyorum. Henüz etkisini bilmiyorum 6 aylığız karnım daha küçük
Ksks07 [silindi] 13 sonrası genelde yavaştan başlayın diyorlar. Benim o dönem gittiğim doktor 13’trn sonra mümkünse tüm vücut nemlendirerek ilerle demişti
Ecceee Kubraa5353 ben çatlayacağını en baştan kabullenerek başladım gebeliğe 😁 ne kadar az o kadar iyi modunda ilerliyorum sürekli kontrol ediyorum kuruma hissedersem günde 3 kez bile sürdüğüm oluyo..Lierac ın 4.kutusu bitti 😂
Melkee Ecceee Geceleri kantoran yağı gündüz ise lierac şeklinde uygularsanız kendinizi daha korunaklı hissediceksinizdir
ipek9 Bio pil kullanıyorum düzensiz kullanıyorum 36+1 haftadayım göbeğimde çatlak olmadı ama göğsüm çatladı malesef büyümeye göre değişiyor bence çok göbeğim çıkmadı diye belki
Haticenurozturk ismigulkarayel dalının bebek yağını kullandım birde doktorumun yazdığı çatlak kremini o hic bir işe yaramadı göğüslerim basenlerim full çatladı karnım için bebe yağı kullandım karnım çatlamadı
Hurricane ismigulkarayel ben saf zeytinyağı sürüyordum geçen gün badem yağı da aldım onları kullanıyorum kremden yana değilim
Ksks07 ismigulkarayel Bioderma Atoderm ile nemlendiriyorum ama arada ne yalan söyleyeyim pek düzenli kullanmadım. Yavaştan minikkk minik kaşınmaya başladık İnşallah çatlamayız 34+3 🥲
Askiletotomsu ismigulkarayel kullanmıyorum Bir gün Hindistan cevizi yağı Bigün kantaron yağı Bigunde kayısı yağı alacağım yere kabak çekirdeği yağı almışım maalesef ama o da iyi bı yagmis onu kullanıyorum