mrs_atalay ismigulkarayel dalinin bebe yağını kullanıyorum sabah akşam bol bol sıkıyorum sıkma şişesinde aldım ben kullanımı daha rahat 31+5im daha çatlağım olmadı karnım baya büyüdüğü halde inşAllah da olmaz
Gizem260 ismigulkarayel 31+5 bebek yağı kullanıyordum ara ara o da düzenli değil ama son zamanlarda onu da kullanmıyorum maalesef sıcaktan süresim gelmiyo
twinboymama Krizantemm 27 deyim bende. çok büyümedi karnım normal diyeyim. gayet çatladı 🤦🏽♀️ düzenli kullanımda hemde. genetik daha fazla rol oynuyor sanırım kremlerde . inşallah sizde işe yarar
Elif0080 Ben arifoğlunun hindistan cevizi yağını aldım. Buzdolabına koyuyorum biraz donuyor.. Bol bol kullanıyorumsabah akşam.. Cildim çatlamaya çok müsait 23. haftadayım şimdilik birşey yok ama derim genleşiyor acıyor bazen hissediyorum. Kaşınınca hemen sürüyorum asla kaşımıyorum. Kaşıyınca çatlaklar daha hızlı oluşuyor çünkü
Azra41 Elif0080 göğüs ucunuza da kullanıyor musunuz ? Ya bende de var hindistan ceviz yağı %100 doğal doktorum kullanmaya başla demişti ama birkes sürdüm valla ben 😄
Esininanan Elif0080 bende hindistan cevizi yagi kullandim badem yagi tek catlagim olmadan dogurdum onemli olan bence dogum sonrasi cunku bendeki cok az catlaklarim o zaman oldu
Nur79 Elif0080 bende Arif oğlu hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yapı kullanıyorum ama ben dolaba koymuyorum birde lierac var
Rukiyeoz mrs_atalay çatlamaya uygun bş vücudunuz varsa catlaklar genellıkle 35. Haftadan ssonra oluşuyo
Merve_07 Gizem260 mutlaka sabah akşam sürün yağınızı kreminizi bende haftada 1 2 kere sürüyodum catlama olmdi olmaz heralde die ama banyoya girecegimde bişey yoktu karnimda bamyodan cikip yağı sürerken bi baktim ki catlamış ve gittikcede büyüyor bi tanıdığımın son 10 gün kala çatlaması olmuştu ihmal etmeyin bence
ruveydataskin Gizem260 bende 35+3 teyim benimde bu hafta göbek deliğimin etrafında oldu biraz pek bişey de kullanmadım ara ara duştan sonra Hindistan cevizi yağı kullandım.
aylinpalaa ismigulkarayel ben vazelin kullanıyorum hem baya bereketli hemde uzun süre nemlik sağlıyor.
Ocean-blue aylinpalaa bende vazelin kullanıyorum bir arkadaşım önerdi 33 haftalık olduk karnım baya büyüdü daha çatlak yok 🧿 bazen de buna ek neutrogena vücut losyonu sürüyorum bolca.
ismigulkarayel Benimde ilk gebelik şuan 13 haftalığım, sizlerden fikir almak istedim.lierac ve bio oil ilgili iyi yorumlar görmüştüm,doktorum kendin kullanabilirsin dedi.Bebe yağı da mantıklı geliyor kararsız kaldım 🥹🥹
Elif0080 ismigulkarayel Bende lierac duydum ama insan bol bol sürmek istiyor bereketsiz gibi geliyor bana 😬 belki son aylara ek olarak alabilirim krem.. Ama 30lu haftalara kadar hindistancevizi yağı ve bebe yağı kullanacağım ben.. Size fikir olur belki diye yazdım ☺️
beydaguvenir Elif0080 ismigulkarayel bende 35. Haftamdayım Lierac ve bio oil kullanıyorum çok şükür bir çatlamam da olmadı
Roj_kdc ismigulkarayel bio oil kullanıyorum şuan ama hiç bir şeye yaramadı lierica yı kulan bence çünkü onun için baya iyi diyorlar zaten fiyatları hemen hemen aynı
Esraema Elif0080 merhaba ben lierac ın serumunu ve jelini kullandım serumu evet çok uzun soluklu değil ama jeli çok bereketli 37 deyim şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım
KeremikoBayky Ada-1712 ben yıllardır alışkanlığımdım yvea rocher in vücut ürününü her duştan sonra sabahları bolca sürerim hala bu şekilde devam ediyorum göğüs ve karın ekstra ekstra. 15. Haftadan sonra lierac başlamayı düşünüyorum
kadrfdan Ada-1712 2. ayda bile kullanmaya başlayan var hatta bazılari gebeliği öğrenir öğrenmez başlıyormuş ben 4. Aydan sonra başladım ama sonradan saldım galiba biraz haftada 1 sürüyorum 😂😁 6 aylığız şuan
Ada-1712 KeremikoBayky bende aleovera kullanıyorum tüm vücut içim lazer yaptırdığım zaman önermişlerdi ekstra kullanmak gerekiyormu diye merak ettim vücudum normalde çok kuru ama daha 5 haftalık gebeliğim 🫣
ebruee ismigulkarayel Bio oil sarı şişe olanı kullanıyorum 26+3teyiz henüz çatlak yok ama bakalım ne olur
Ozlm54 @ismigulkarayel dalinin bebek yağını kullanıyorum canım doktorum çatlak kremlerinin pek etki etmediğini söyledi kendisi de hamileliklerinde bebek yağı kullanmış bebek yağı tavsiye etti onu kullanıyorum
-merve-221706 Ozlm54 Evet canım çok doğru demiş doktorun hem para tuzağı hem de gerçekten lüzum yok o parayı güneş kremine verin mesela önemli olan bol bol yağlı nemli olması ben shea yağı kullanıyorum . Hindistan cevizi yağı bebek yağı hepsi olur . Mühim olan sık sık sürülüp nemli kalması . Herkes nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsın .
didem-pilav 4 aylık hamileyim meme uçlarında kaşıntı olmaya ve kurumaya başladı bazende karnım kaşınıyor bebe yağı kullanmaya başlamalı mıyım acaba
Mukerremkul didem-pilav evet ben 3buçuk aylıkken başlamıştım ilk zamanlar bir kez sürseniz yeter haftanız ilerledikçe iki üç kez sürersiniz
Payasadeka Biooil kullanıyorum 38.haftam ve catlamadim. Ama genetik bu çatlama işi annem ablam da catlamam iş.