BuFi2012 Kızlar bende dünden beri çok fazla mide bulantısı var. Sizdede başladımı. İstifra edemiyorum ama midem ağzıma geliyo bildiğiniz. Uyuyamadım dün gece 😞
CenkNazDgn BuFi2012 merhaba canım bende aynı durumdayım. Mide bulantısı ardında getirdiği halsizlik yattığım yerden kalkacak halim kalmıyor 😔
Masal mrskorkut ben az once hastanedeydim aksam gidiyorum kontrollerime gece nobetci oluyor doktorum 6+1 kalp atisi var bebisiminnnnn🙊❤
Masal meryemyorulmaz benimde adetime gore 5haftalik 6 gunluk olmasi gerekiyorken bugun ultrasonda 6 hafta 1 gun cikti ustelik kalp atisimiz da var anlamadimm bu nasil oluyor🤔
Masal BuFi2012 duymuyosun ama gözunle görüyosun ya orda birsey atiyor o ani yaşamanii tavsiye ederim ve video al bence 🤗
dytcigdem benim de agustos gorunuyor suan dogum tarihim, 9+1 deyiz, 3 hafta sobra cagirdi doktorum, ikili test yapilicakmis.
GizemAyan Bende 6+5 im bugün kahverengi lekelenmem oldu ilk hamileliğimdede aynı şekilde gittim ve kalbi durmuştu kürtaj olmuştum Allaha şükür bu sefer kalp atışı vardı gelişimide tam son adet tarihimle uyumlu bi kutu progestan ve üç kutu prolutan iğne verdi lekelenmem durdu yarında kontrolüm vardı zaten şuan evde yatıp dinleniyorum dualarınızı bekliyorum 😔
mrskorkut Gulcan30 ben gördüm 6+1 de Canım Sanırım kişiden kişiye değişebilir ama ortalama 7.hafta diyorlar Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın ❤❤🙏🏼
Masal mrskorkut son adet tarihiniz nedir benm de normalde adetim 22 kasim ama ultrasonda buqun 6 +1 cikti normalde 5+6 olmam gerekiyordu 🤔
BuFi2012 CenkNazDgn Bende öyleyim ya gün içinde aşırı halsizlik ve mide bulantısı 🙁 senin kaç haftda canım
Tugcemrerim Sevdanur_onur benmde iğneden snra bitti 4 gün sürdü ben ağızdan almıyorum buğun uykudan çalışamadım o zaman bende alttan almaya devam edeyim
Tugcemrerim Sevdanur_onur benmde iğneden snra bitti 4 gün sürdü ben ağızdan almıyorum buğun uykudan çalışamadım o zaman bende alttan almaya devam edeyim
Sevdanur_onur Tugcemrerim kesinlikle öyle yap canım bende çok kötü oluyorum çok baş dönmesi ve uyku yapıyor ama alttan kullanamıyorum sabah akşam olduğu için iş yerinde kullanamam
CenkNazDgn BuFi2012 bugün 7.haftamız kalp atışlarını duyduk çok şükür 😍 mide bulantısını bastırmak için neler yapıyorsun peki ?