Sevdanur_onur Tugcemrerim kesinlikle öyle yap canım bende çok kötü oluyorum çok baş dönmesi ve uyku yapıyor ama alttan kullanamıyorum sabah akşam olduğu için iş yerinde kullanamam
Sevgimm Mrb bnde agustos annesiyim ultrasona gore 7+5 adete gore 8 haftalk olduk bugun 😊 bebegim 10.mmdi cuma gunu sali gnude 13mm normalmi szxe
CenkNazDgn BuFi2012 bugün 7.haftamız kalp atışlarını duyduk çok şükür 😍 mide bulantısını bastırmak için neler yapıyorsun peki ?
BuFi2012 CenkNazDgn Canım tuzlu şeyler yiyerek çubuk kraker özellikle bisküvi gibi o tür yiyecekler bastırıyo. Ama tamamen yok etmiyo tabiiki... 😞 Allah yardımcımız olsun ya. Sende varmı
CenkNazDgn Kbrzynp BuFi2012 bende aynı ayran içiyorum bastırıyor birde çok açlık hissettiğimde leblebi yiyorum o da iyi geliyor 😊
Babyboymom Hellimpeyniri benim tdt m 3 ağustos ama sezeryan olacağım için bir hafta erken olabilir hiç fikrim yok yeterki Aslan burcu olsun 🙏🙏🙏🙏
Parlakk Kızlar merhaba ben 7+1 im bugün doktora gittim ultrasonda 6+3 cıktı bebiş gördük çok şükür kalbini duyamadık makinadan dolayı ama kalp atışı var görüyorum dedi doktorum çok şükür 😍😍😍