Nurersz midem ağrıyor ve bulanıyor ölüyorum resmen 8+2 deyim çaresiz kaldım çok hiçbir şey iyi gelmiyo

segah06 canım ne yaptın aklım sende dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsınız 🤲

Hatice-x canım 14:30 da gidecegim doktora evde kuş pişiriyorum. Nolur dua et çok korkuyorum çünkü

segah06 korkma canım benim herşey gönlünce olur inşallah hayırlısı ile

Nurersz benimde 5. Haftada başladı 14. Haftadayım baya azaldı ama hala ara ara oluyo

Nurersz zencigil kullandinmi? Tozunu bir az suya ilave edib dene 🙏🏽

Hatice-x canım çok şükür keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışını duyamadım pazartesi kalp atışı dinlenecek. Dua et onu da duyalım

Nurersz bende 7+2 yim. Geçen günlerde iki gün sabah midem bulandı. Evde arı sütü probolis polen karışımım var. İyi geldiğini duymuştum. Bir çay kaşığı tükettim ve kesti gerçekten. Birde mide bulantısı yapacak şeylerden uzak durum baharatlı yemekler gibi vs.

segah06 çok ama çok sevindim ALLAH,a şükür, korkma kalp atışlarını da duyacağınıza eminim beta verdin mi tekrardan? Bide kese boyutuna kaç dedi

Se19 umarım inşallah canım. Ama doktorlar hiç önermiyorlar. Benimde bir tanıdığım profesör yazmış. Bende alıp kullandım etkisini gördüm. Çok sağlıklı bir şekilde de doğum yaptım çocuğumda hiç sıkıntısı olmadı