segah06 ALLAH razı olsun çok teşekkür ediyorum 💐 çok mutluyum kan sonuçlarını öğrenmeye geçtiğinde betam 9550 olmuştu ama doktor tüplerde gebelik oluşmuş rahimde oluşmamış olabilir o yüzden vajinal ultrason la bakalım biz dedi bu arada kan sonuçlarımızı beklerken hemşire olan kuzenime yazdım göremedi doktor keseyi dedim kan sonuçlarım çıktığında vajinal ultrasonla bakicaklar dedim baksınlar bir sıkıntı olmaz korkulucak bişey yok ama şöyle de yap idrara sıkışırsan karından da görünür dedi bende zaten sonuçlar çıkana kadar çok afedersin sıkıştım ama lavaboya gitmedim doktor işte vajinal bakalım dediğinde son bı kez doktoruma karından baksak olmazsa tamam alttan muayene olucam dedim ve baktı bu defa keseyi gördü hemde baya net gördü 🤗🤗 biz bunu nasıl az önce göremedik dedi çok şükür kesemizi gördük iki hafta sonra tekrar kontrolüm var doktorum 7. Haftada kalp atışını duyalım dedi sana tavsiyem biraz idrara sıkışık olursan kese daha kolay görünüyor aklım çıktı ama çok şükür sonu güzel oldu biraz karışık yazdım ama umarım anlaşılır olmuştur

Hatice-x canım çooook şükür inan aklım çıktı… Sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah bu aşamadan sonra… İnan senden haber aldığım andan beri dua ediyorum. İdrara sıkışık gidildiğini bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu canım. Yarın da 14:30 da benim muayenem var dua et keseyi ve bebeği göreyim… Gözünüz aydın olsun canım benim😍😍

segah06 bu arada kese boyutum 8 mm sanada fikir olması açısından bunuda yazayım dedim inşallah hayırlısı ile sendende yarın hayırlı haberlerini bekliyorum

Hatice-x canım maşallah, inan derin bir oh çektim. Dualarını esirgeme nolur yarın benden. Benim de korkularımı biliyorsun malum…

segah06 ALLAH razı olsun İnşaAllah canım çok çok teşekkür ederim dualarım seninle çok Zor bugünkü yaşadığımı ben biliyorum korkma inşallah güzel haberler alicagina eminim 🤗

Bende 9 haftadayım ,6 haftadan itibaren bulantılarım hala devam halsizlik dışarı bile çıkmak istemiyorum yemek desen çok zor yiyorum hiç birşey canım istemiyor 😥😥

Se19 bende öyleyim malesef 😥
          İnşAllah 3 aydan sonra biraz daha farklı olur

Nurersz 7+1 diyim bugün kalp sesi dinledik ne bulantı var ne busey bi ben mi garibim 🙄

Kiminde hiç olmayıp kiminde 6-7.hafgadan sonra oluyormuş benim 6 haftaya kadar hiç bişeyim yoktu iki haftadır berbatım

Valla önceden bulantı neymiş ya bende niye yok diyodum. 7-8. Haftadan sonra bi başladı 13. Haftaya giriyoruz bugün ölüyorum kusmaktan.. günde 2-3 bazen 4 kez… nolucak ne zaman biticek bilmiyorum. Kokulardan vs her şeyden tiksinir oldum. İnşallah geçer artık

Nurersz midem ağrıyor ve bulanıyor ölüyorum resmen 8+2 deyim çaresiz kaldım çok hiçbir şey iyi gelmiyo

segah06 canım ne yaptın aklım sende dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsınız 🤲

Hatice-x canım 14:30 da gidecegim doktora evde kuş pişiriyorum. Nolur dua et çok korkuyorum çünkü

segah06 korkma canım benim herşey gönlünce olur inşallah hayırlısı ile

Nurersz benimde 5. Haftada başladı 14. Haftadayım baya azaldı ama hala ara ara oluyo

Nurersz zencigil kullandinmi? Tozunu bir az suya ilave edib dene 🙏🏽