Edatalha [bilinmeyen] sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah 5 yasında oğlum var o çok kız istiyodu nasıl söyliycem ona bilmiyorum üzülüyorum onun için çok etkilencek yavrum
Edatalha Busrabnrby bende 20 yi bekliycem alışveriş için cnm değişmese bile 20 li haftalar ideal alışveriş için
Mommieess Edatalha ben 17 haftalıgım şuana kadar hep kız dediler ama 25. Haftada bile değişen var o yüzden hiçbirşey almıyoeum henüz 🤓
Busrabnrby Mommieess benimde 17 haftalik doktor kiza benziyo dedi ama henuz daha ogrenemedik net bi sekilde
Busrabnrby Mommieess ayrintiliya kadar bisey alma canm net cevabi zaten ayrintili ultrasyonda soler doktorun kiz veya erkek oldugunu en dogru cvp o
mervebalandi28 Edatalha walla bnmde basimabilk defa gelio devlete guvenmicksn ozel baska tabi cihazlarin kalitesi bilr baska doktor baska 😃😂
Ceyceycey Bana 22 haftaya kadar %99 erkek dedi detaylı ultrasyonda kız oldu😀 alışveriş için unısex renkler tercıh ediyorum hala🙃🙃
SEVDAhira Ceyceycey ay inanmıyorum ya bende devlette 24.haftaya kadar göremediler özele gittim 26.haftada iki kere kız dediler alışverişe de yeni başladım valla değişmesin ya bayılırım herhalde 😱😱
Edatalha Ceyceycey benim oğlumda kız kardes istiyodu söyleyemedik erkek olduğunu detaylıya kadar da söylemiyim bari belki değişir fln 😀😀
Busbus Edatalha bana 14. Haftada erkek dendi ,16. Haftaya gelince bi başka doktora başlamıştım o da kız dedi yarın kontrolum var bidaha sorucam 😅
Edatalha [bilinmeyen] alttan olduğunu sanmıyorum hamilelikte alttan muayne mecburi olmadıkça yapılmıyo