Sonay Edatalha kızda çok değişiyo erkekler erkenden gösteriyor kendini 😋umarım değişmez Allah gönlüne gore versin
mervebalandi28 Edatalha evet cnm 12 ve 17 .haftalarda erkek dedi devlette bir doktor emin olmak icin ozele gittim 18. Haftamda kesinlikle kiz oldugunu orendim 😊😊😊
Edatalha Dicle0103 bende onu cok duydum da acaba erkekte de değişen var mı merak ettim kendimi inandırmadan önce 😀
Edatalha Mommieess bütün cinsiyet belirleme tekniklerinde kız çıkmıştı inanmıyoduk tabi ama içimize ufakta olsa bi kıvılcım düşmştü bugünde erkeği duyunca şaşırdım biraz sağlıklı olsun da 15 haftalığım daha da değişmez heralde ☺
Edos Edatalha banada kiz dediler 15 haftalık hamileyim. Bu değişenleri duydum henüz bisey almadım. Ama ismi hazir😂😂Alıştık yani
Mommieess Edatalha ben 17 haftalıgım şuana kadar hep kız dediler ama 25. Haftada bile değişen var o yüzden hiçbirşey almıyoeum henüz 🤓
Edatalha Edos evet ya o kadar cok değişen var ki bi ay daha bekliyip öyle bişeyler almaya başlıycam bende zaman da geçmiyo sabırsızlıktan 😀
Edatalha mervebalandi28 ayy demek erkekte değişiyo ben biraz daha bekliycem bişeyler almak için o zaman ne olur ne olmaz ilk cocuğum erkek gönlümde de kız vardı belki bi ihtimal değişirse 😀😀
Busrabnrby Edatalha benimde 17 haftamda doktor ters ama yuzde 90 kiza benziyo.dedi ama sakin.alisveris felan yapma dedi bekle.dedi ozeldeki dedi bunu bende devlet hastanesinde ayrintiliya gircem 20 haftada onu bekliycem artik 😊
mervebalandi28 Edatalha walla bnmde basimabilk defa gelio devlete guvenmicksn ozel baska tabi cihazlarin kalitesi bilr baska doktor baska 😃😂
Edatalha Busrabnrby bende 20 yi bekliycem alışveriş için cnm değişmese bile 20 li haftalar ideal alışveriş için
Busrabnrby [bilinmeyen] evet aynen ole erkekler kolay kolay degismez canim kizlar degisi beninde kiza benetti ama ters dedi bekle biraz daha aliveris yapma dedi.artik bekliycez