HKclm Alyadua1009 dualarim snnle kuzum. Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin insallah. Darisi benim basima 😔🤲
Alyadua1009 HKclm Allah razı olsun kuzum hayırlı sağlıklı haberler alırım inşallah 3 yıldır bekliyorum 😏
HKclm Alyadua1009 insallah kuzum kalbini ferah tut. Benim de 1 bucuk yil oldu 1 kimyasal 1 de dusugum var 😔
Bidilektuttum Samah_555 google a gir mutlu resim yaz eesmi yükle baglantıyı kopyalayıp buraya yapıstr
HKclm _edakrsu22 1 hafta once filan kaset test bi sure sonra baya kirmizi cikti. ( ilk 10 dk sonra sanirim tam emin degilim unutup bi kac gun sonra baktim cunku ) ama erken gebelik testi dun negatif cikti 😔
_edakrsu22 HKclm benim 8 ay sonra olmuştu ve ilk aylarda adetim gecikmişti testlerde çift çizgiydi kan vermiştim doktor gebelik olabilir demişti akşamına adet olmuştum kimyasal gebelik dedi doktor seninkide oyle olabilir
Anonymousmom Alyadua1009 Alyadua1009 gebelik testi 10 delik süre içindir 3 saat sonra baktığınız sonuç yanıltır sizi kutu içerisindeki kağıdı detaylı okuyun bence.
CananDuru Anonymousmom pek yanıltmaz erken gebelik belirtisidir bu aslında eğer yoksa hiç çizgi çıkmaz zaten 10 saat geçsede
Bidilektuttum Alyadua1009 tebrik edermm ya cok sevındm allah bızede nasıp etsn inşallah senin bat neydi bnm bat bugün bnde test yapsammı
CansuDRY Alyadua1009 Evet gayet normal. Yumurtlamanın 14. günü oluyor. 12.gün 18′di benim değerim. Yani seninki gayet iyi.👍🏻