Bidilektuttum Alyadua1009 tebrik edermm ya cok sevındm allah bızede nasıp etsn inşallah senin bat neydi bnm bat bugün bnde test yapsammı
CansuDRY Alyadua1009 Evet gayet normal. Yumurtlamanın 14. günü oluyor. 12.gün 18′di benim değerim. Yani seninki gayet iyi.👍🏻
Alyadua1009 CansuDRY çatlamadan itibaren mi sayıyosun sen ? 😊 cnkü 6,7 haziran yumurtlama 8 haziran çatlama sayarsam 17 oluyor
CansuDRY Alyadua1009 Çatlamadan sonraki günden itibaren saydım. Kendimi de o şekilde saymıştım çünkü. Kıyaslama yaptım ya o yüzden seninkini de öyle saydım.😊
CananDuru Alyadua1009 Aaa hayalet çizgi en sevdiğim iki grbeliğimi de hayalet çizgilerle öğrendim sabrettim adetim geçene kadar geçtikten 3 gün sonra yaptım tam belirgin çıkmıştı 🙈
CananDuru Anonymousmom pek yanıltmaz erken gebelik belirtisidir bu aslında eğer yoksa hiç çizgi çıkmaz zaten 10 saat geçsede
_edakrsu22 HKclm benim 8 ay sonra olmuştu ve ilk aylarda adetim gecikmişti testlerde çift çizgiydi kan vermiştim doktor gebelik olabilir demişti akşamına adet olmuştum kimyasal gebelik dedi doktor seninkide oyle olabilir
HKclm _edakrsu22 yok canim benim testin biri kuruma cizgisi biri negatif. Kimyasalda gecirdim suan ki oyle degil. Adet gunum gelmedi henuz