Gozi Bana çok yakınmış, umarım sağ salim gelir, böyle abinin doğum planı korkuttu, şimdi daha yumuşak bakıyorum 😊

sedagumus arkadaşım 39.haftasında 2500 kilo doğum yaptı hiç böyle bişey denmedi doktoru kilosuna takılma gayet sağlıklı dedi ve zaten dsö ye göre 2500-4000 kilo arası doğum için uygundur erken falan almadılar yani her bebek 3.5-4 kilo doğmak zorunda değil ki ben anlamıyorum bazı doktorları hala gelişmekte olan bebeği söküp alıyolar annesinden😣

Ozlem2206 Hala gelişiyor ve doğum yapacağım. Umarım bu onun için de benim için de yanlış bir karar değildir. Aksini düşünmek çok üzücü.

sedagumus 2500 kilo demislerdi dogmadan dogdugunda o kilo da dogdu

sedagumus 37 de benim de bebeğim 2500 dü. Gelişim geriliği demedi ama hareket yasağı verdi ve fazla beslenmemi hamur işi tatlı vs yememi istedi doktorum. Kan akışı ve su azmış ama bebeğe bir hafta daha zaman tanımak istedi. Çok şükür sonrasında toparladı şimdi 41.haftadayız 3500 oldu çok şükür

Buser54 Ne iyi etmişsiniz beklemekle. Neden beklemediklerini ve bu kadar endişelendiklerini anlamadım. Herşey iyi, suyu güzel. Kilosu 37+1 de 2477 gr. Ve yavaş kilo alıyor. Doğum kararı aldılar. 😞

sedagumus çok şükür doktorum tecrübeli. Size tarih ne zaman verdiler? O zamana kadar muz hamur işi tatlılar falan yiyip hareketlerinizi azaltsanız belki kilo alınca vazgeçerler

Ama yeğenim var 2500 doğdu suyu azalmış diye sezaryenle dünyaya geldi şimdi 14 yaşında sülün gibi delikanlı oldu maşallah 😁 içiniz ferah olsun elinizden geleni yaptıktan sonra teslim olmamız lazım

Buser54 Yarın randevu verecekler bi iki gün içinde muhtemelen suni sancı verecekler. Biz İngilteredeyiz, burada herşey çok farklı 🙁

@sedagumus hiç öyle düşünmeyin üzülmeyin görümcemde 38.haftada gelişim geriliği olduğu için doğum yaptı 2640 gram doğdu bebiş şimdi 2 yaşında inanılmaz akıllı zeki bir çocuk doktor düzenli beslenmediğin için olabilir demiş yani olağan bir şey sizinde kilosu kafaya takılacak Kadar azda değil zaten sağlıkla kavuşun inşallah

sedagumus yerinizde olsam başka doktora daha giderdim daha doğum için haftanız var çünkü

Ozlem2206 3 ayrı doktor riske atmaya değmeyeceğini, doğumun en iyi seçenek olduğunu söyledi.