FatmaVurucu Aselinannesi3 ben reglim üç gün geçince evde test yapıp öğrenmiştim ama onun öncesinde hissettim yani şöyle ben bu sefer kesin hamileyim dedim reglimi zor bekledim hatta 😊
Yildiz028 Aselinannesi3 ilk gebeligim bir hafta gecmisti oyle ogrenmistim ikinci gebeligim ve adet gunumde test yaptim poztif😊
Yagmur3358 Sibelmr bende 6 7 gün vardı öğrendiğimde. Rüyamda gördüm sabah kalktığımda test yaptım ve silik çizgi gördüm 2.5 haftalıktı daha😌şuan 6. Hafta içerisindeyiz
Sibelmr Yagmur3358 yaaa ne güzel cok yeniymiş daha sizinkisi 😍 rabbim sagsaglim kucaginaza almayada nasip etsin inslah 🤲❤
B-19sirin CoolMamacita canım adet sancısı gibi ağrım oldu demişsin ya hani böyle kaşığın ağırır hafif bi bacaklarında çekilme olur gibi adet olacakken öyle vurur ya bacağa öyle mi oldu senin
CoolMamacita B-19sirin evet tam olarak bahsettiğin gibi yani adet sancılarımda çok çok ağır geçmez benim ama kasık ağrısı ağırlıklı diyebilirim.
Dereli78 Aselinannesi3 5+4 te öğrendim bir buçuk aylık olacakmış neredeyse adetim 10 gün geçince öğrendim ama hiç ihtimal vermiyordum öylesine bir pazar günü test aldı geldi eşim aşkam testi yaptım anında iki tane koyu çizgi çıkınca aaaa diye bağırmıştım😁
Nazlican46 Liya666 hayır aynısını bana da dediler bende de gözükmedi yarın randevum var yarın bidaha bakılacak bir hafta bekledim bende
Yagmur3358 Sibelmr amin çok teşekkür ederim inşallah ❤️ Sizlerinkinide rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻❤️
Minikbiranneem kubraertug ben test yaptığım gibi gittim kese çıkmamıştı bi de geçen cuma gittim kese vardı 30 haziran da tekrar çağırdı kalp atışı duyulucakmis 13 haziranda 762 çıktı benim beta 17 haziranda kese vardı son adet tarihim 15 mayis zaten 14 mayısta evlendim tek atmisiz🤣🤣
kubraertug Minikbiranneem normal ultrason dda mı gördü yoksa alttan mı baktı evet hemen olmuş maşallah sizin bebşmde son adet 14 mayıs salı günü 704 çıktı 2.betam cuma günü dr gidicem 5+6 oluyor kese görünür inşallah
Zey1411 Ebrarabla_06 bende nisan da düşük yaptım düşükten sonra iki adet gördüm ama hiç korunmadım şimdi ise yumurtlama zamanım inşallah hamile kalırım 🙏
zeynepzbg Midemi üşüttüğümü düşündüm, şiddetli karın ve kasık ağrısı vardı,adetim 10 gün gecikti test yaptım ve kan verdim.. 6 haftalık gebeydim.
denizdalgasi1 Aselinannesi3 bende hiç beklemiyorken öğrendiğim için 6 haftalık öğrendim reglimin kaç gün geçtiğini hatırlamıyorum 🤷🏻♀️
_ISIL_ Gaye_zeliha Aynı şeyleri yaşamışız resmen bende 3 yıllık evliyim 2 senedir deniyorduk olmadı o bunalımdan kurtulmak için işe girdim tedaviye başlycaktık polikistik over olduğu için doktor ilaç kullanmadan olmaz gibisinden konuştu. Geçen sene adetim lekelenme gibi olmuştu bi umutla hamileyimdir diye gittim polikistik over olduğumu öğrendim şok oldum çok üzülmüştüm depresyona giriyordum nerdeyse. Geçen ayda adetimi geç oldum bu ayda gecikti 1 hafta arayla lekelenme olunca korktum yine polikistik over e bağladım söktürücü verir diye düşündüm cumartesi kontrole gidince 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim kalp atışını bile duyduk şok olduk. Allahımın mucizesi resmen isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah 💕
GizemAlkan 17 ocak son adet tarihim 14 şubat sevgililer gününde öğrendimm. kocamla güzel bi sevgililer günü hediyesi olmuş olduu ❤️
Nesilhan Çok sürpriz bir şekilde sadece normal bir gecikme olduğunu sanmıştım. Karnıbahar kelimesinden aşırı midemin bulanmasıyla şüphelenip idrarda baktım. 5. Haftammış öğrendiğimde adetim 10 gün gecikmişti. Hamile olduğuma inanana kadar yarısına geldim şaşkınım. ☺️
Bestemsu Aselinannesi3 8 haftalık hamileyim 4 haftalıkken öğrendim öğrendiğim gümden beri kahverengi lekelenmelerim var doktor normal korkma dedi hiç böyle bir şey yaşayan yok mu