Leyla15854 adetime 4-5 gün vardı, öylesine bir test yapiyim dedim hiç bir belirtimde yoktu baktım 2 cizgi baya şaşırmıştım 😅
Esratayes Aselinannesi3 ilkinde reglimin 2 gün gecikmesi ile öğrendim ama bu gebelikte reglime 10 gün kala bulantı ile şüphe ederek öğrendim
kubraertug Minikbiranneem normal ultrason dda mı gördü yoksa alttan mı baktı evet hemen olmuş maşallah sizin bebşmde son adet 14 mayıs salı günü 704 çıktı 2.betam cuma günü dr gidicem 5+6 oluyor kese görünür inşallah
CoolMamacita B-19sirin evet tam olarak bahsettiğin gibi yani adet sancılarımda çok çok ağır geçmez benim ama kasık ağrısı ağırlıklı diyebilirim.
Anna-aslan Aselinannesi3 ilk hamileligimi 7 haftalikken öğrendim. Şuan ikinciye hamileyim kaç haftalık bilmiyorum ama kalp atışlarını hissediyorum. Yine iki aylık olduğunu düşünüyorum
B-19sirin CoolMamacita iki damla kahverengi leke geldi şu an ama adet sancım var şoktayım şu an ama devamı gelir mi bilmiyroım adetime 1 gün kaldı şaştım kaldım bu ne ki
melikenehir Aselinannesi3 ilk hamileliğimi 6 haftalıkken öğrenmiştim kasik ağrılarım oluyodu regl olcam zannederken meğer hamileymişim🙈 bu sefer tecrübeliyim tabi yine ağrılarım vardı anladm😄test +çıktı dra gttm haftasını anlamayacak kdr minicik olduğunu söyledi büyük olasılıkla 3 haftalık fln