iremdemir35 ada58 bende düzensiz oluyorum 40 günde bir oluyodum sonra ondanda 13 gün geçti etraftan birkaç kişi çok ısrar edince yaptim 4 haftalik gebelikte olduğumu öğrendim🤭
Sblbngl Aselinannesi3 ilk oğlumu 1 hafta regliden sonra öğrendim kızıma hamileliğimi 9 haftayken öğrendim 😂
Sehergok Aselinannesi3 ben evlendigim günden beri adet görmüyordum . Evliliğimin 2. Ayında doktora gittim su toplayan kistlerin varmis ayrıca Triot hastası olduğum için adet gecikmemin de doktor normal olduğunu söyledi ilaç tedavisi uygulamadi maden suyu icmemi önerdi kistlerimin bu şekilde patlama ihtimali olduğunu anlattı 4-5 ay sonra sürpriz olabilir olmazsa yumurta çatlatma işlemi yaparız dedi . 5 ay sonra kontrole gittigimde 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Mucize gibiydi yumurta donemi dışında hamile kalmışım . Şuanda 33+4 günlük hamileyim ☺️
Ebrarabla_06 Zey1411 Aralık’ta düşük yaptım Mart’ta tekrar hamile kaldım düşük yaptığım süre içinde bir ay tek korundum korunmadan hamile kaldım canım 3 ay gibi bir süre de hamile kaldım canım
Zey1411 Ebrarabla_06 bende nisan da düşük yaptım düşükten sonra iki adet gördüm ama hiç korunmadım şimdi ise yumurtlama zamanım inşallah hamile kalırım 🙏
Berivancann 2 aylık hamileyken öğrendim. Biz olmayınca artık ümidi kesmiştik. Adetim 3 ay geçmişti hiç umursamadım. Herhalde yine düzensiz olmaya başladı diye aklıma bile gelmedi. Tesadüfen öğrendim. Şuan 36 hafta olduk çok şükür 🙏🙏
ilknur53 Aselinannesi3 ben hastalığımın 5 gün gecikince öğrendim tabi daha yeni ultrason vs girmedik önümüzdeki hafta gitcez inşallah bir şey yoktur ilaç vs kullanmıştım
bebek49 Aselinannesi3 başımdan 3 gebelik geçti ilki dış gebelik ikinci düşük gecen yil şubat ayında ikizlere kürtaj oldum geçtiğimiz 24 Kasımda hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıkken ama umutlanmadim baştan şükür yolun sonuna geldik son 2 3 haftam kaldı doguma Rabbım bunu nasip etti
pinapino Aselinannesi3 reglimden 4 gün önce evdeki ekstra testleri atacakken kullanıp atıym bari dememle tesadüfen öğrendim, pozitif çıkınca şok olmuştum hatta testler dura dura bozulmuştur heralde deyip inanamamıştım ama şimdi 30 haftalık hamileyim😍
fikroyenurbayindir Biraz tuhaf gelebilir ama regl günümde öğrendim 🤭🐣 Hatta öğrendiğimde 5 haftalıktı 🤗
ugurboceginibeklerken PCOS anneler beni anlar adetim geçeli baya bi olmuştu öğrendiğimde 6 buçuk haftalıktı 😂 direkt acilde kan verdim karnım ağrıyor diye beta hcg 15000 çıkınca şok oldum 😂😂 hep 7 - 8 - 9 çıkardı