Miiiii Berivancann zaten birebir o kiloyu net soylemiyo dogum kilosuyla ultrason kilosunda farkta cok oluyo benim suyum bitti acil sezeryane alcaklardi hemen oncesi tekrar bakalum dediler detayli ultrasonla bjdaha kontrol ettiler 2900 civari cikti ama 3350 dogdu 20 dk ya vardi ya yoktu nasil giyindim nasil amelyat oldum hic anlamadim bebek hayati riski vardi hemen hizlica aldilar amelyatabeni
pinapino Tugbacagatay Ben 30 haftalık hamileyim ama bebekten bihaberiz, yurtdışında yaşıyorum burada ayda 1 ebe kontrolü oluyor oda sadece elle göbekten muayene ediyor, tüm hamilelik boyunca sadece iki defa ultrasona girebiliyoruz🤷🏻♀️
Dozem pinapino o biraz hastaneyle alakalı sanırım ilk çocuğum da gittiğim yerde her ay vajinama bakardı ne anlıyorsa 😀 çocuğu 4 kere fln görmüşümdür toplam ama ikincide başka hastaneye gidiyorum daha 17 haftalığız 2 si detaylı 5 kere ultrason oldu artık randevulara ben gitmiyorum yani
Ela03 Merve_07 kaşar ve üzüm cok kilo aldırıyo 👍🏻 Haftasına göre kilosu geride evet ama sağlık açısından bi sorunu yoksa hiç takma
Merve_07 Ela03 4 haftadır kontrole gidemedim ama gecen gittigimde doktorum hersy yolunda bi sıkıntı yok dedi
Damla0671 SeymaYC kalp çarpıntım olduğu için sürekli dinleniyorum canım benim ama boyu sanırım benim bebekligimi çekecek ve de 6 yaşında falan annem hep hastaneye götürürdü boyu uzamıyor diye yasitlarima göre çok küçüktüm şimdi 1.64 falanim ama sanırım kızımda bana mı çekecek
SeymaYC Damla0671 merhaba ben senden çok daha kisayim 1.50 boyum eşim de 1.68 :)) o yüzden içimizi ferah tutalım doğduktan sonra bebeklerimiz sık sık kontrole gotururuzz takip ederiz gelişimlerini insallah
Aylin_07 1Cicekanne senin bence normal canim çünkü ben 37+1 ken 3900 du pazartesi 38+1 olucaz dr 4 küsür olur dedi tospik bey için
Zeliha_1 17 haftalıkken gittim 170 gr dedi💙 Boy da 16 cm Doktor normal dedi nasıl acaba benim haftamla bir olan var mı
NrcnGltkn Sevdanur522 evt kuzum kilosu birz çokmus ben 34+0da gtmstim 2266 grmdaydi seninki önden gidiyor ama sağlıklıysa hiç sorun etme çünku diyetle onun önüne geçiliyor sen gecemezsen bile tombiş bebis doğurursun ohh miss ❤️😀 Benim kaynnam eşimi 7 kilo 50 grm doğurmuş hemde normal doğum siz düşünün artk 🙈🙈
Sevdanur522 NrcnGltkn esimde 5 kilo dogmus irsi olabilir dedi doktor bende 4500 dogmusum hep iri iri masallah sorun yok dedi ama ne bilim
rusen_dag72 Elif123elif canım benim de 31+0 1650 yedi haftasıyla uyumlu dedi doktor ama banada zayıf geldi 😣