SeymaYC Damla0671 merhaba ben senden çok daha kisayim 1.50 boyum eşim de 1.68 :)) o yüzden içimizi ferah tutalım doğduktan sonra bebeklerimiz sık sık kontrole gotururuzz takip ederiz gelişimlerini insallah
Emosscaa Melisakrtl maşallah kilosu fazlaymış bende 31 haftalığım bu tarihlerde 1800-2000 arası olması bekleniyomuş cinsiyetiniz ne acaba
Melisakrtl Emosscaa erkek tesekkur ederim her test yapildi saglik sorunumuz yok sadece biraz tombik oglusum :)
Ceylanguller Seyma_ss kaşar peyniri muz süt yoğurt ceviz fındık bunları cok fazla tüketiyorum birde ayıptır söylemesi tavuk döner cok yiyorum sürekli canım onu cekiyor sanırım suan kontroldeyim sıra beklıyorum bakalım şimdi kaç gr olmuşuz ama minnoş mu kaldı diye düşünmeyin aslında 18. haftada ben araştırmaktım 250 gr falan olması gerekiyordu normali o zaten beni ki biraz fazla olabilir
Seyma_ss Ceylanguller aynı şeyleri yiyorum bende ama hala mide bulantısı çekiyorum malesef bünyeyle de alakalıdır belki sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
53733778 Ruzgartooo91 neden perinatolojiye yolladı bende dün gittim 31 haftalık bugün tam 1650 gramdı
Bsraa42 16+2 165 gram dedi doktor az mı bilemedim nasıl sizce doktor çünkü bu ay beslenemedinmi diye sordu ?
Dozem pinapino o biraz hastaneyle alakalı sanırım ilk çocuğum da gittiğim yerde her ay vajinama bakardı ne anlıyorsa 😀 çocuğu 4 kere fln görmüşümdür toplam ama ikincide başka hastaneye gidiyorum daha 17 haftalığız 2 si detaylı 5 kere ultrason oldu artık randevulara ben gitmiyorum yani
Bsraa42 Dozem Yani anlıyamadım bende biraz sebze daha çok yiyelim çok yağlı kalori almak istemiyorum o yüzden dikkat ettim ama doktor öyle diyince kötü oldum geçen aya göre hiç kilo almamışım o yüzden mi dedi acaba
Zumrud11 Tugbacagatay 35 haftada 3050 gr-dı. Şimdi 38 haftayı dolduruyoruz, cuma günü doğduğunda öğreneceğim yeni kilosunu. 🥰
Grenpeopl Damla0671 boyunu hatırlayamıyorum şuan o haftalar icin canım ama kilosu 785 gr m dı 24 lerde biraz da genetik yapı bizim bebiş de bende şeker cktıgından beri hep zayıf kaldı doktor önerisi üzerine bi vitamine başladık bide sürekli yoğurt süt çiğ kuruyemiş kabak çekirdeği muz yedim şuan doktordan geldik 500 gram almış masallah sende bunları tüketebilirsin ekstra şekerin yoksa hurma da tüketebilirsin
Cnsbls 36 hafta 3.500gr di 37de pazartesi tekrar kontrolümüz var bakalım kaç olcak ama yanılma payı oluyor ilk kızım 2600 çıkmıştı ultrasonda 34haftalik erken doğdu 2410 doğdu pek belli olmuyor yani aşağı yukarı değişiyor kilolar sağlıklı olsunlar da